M.E.V. Feller Ginkgo Biloba, 60 tablet

M.E.V. Feller Ginkgo Biloba - izvleček listov ginka prispeva k normalni cirkulaciji in normalnim kognitivnim funkcijam. M.E.V. Feller Ginkgo Biloba - izvleček listov ginka prispeva k normalni cirkulaciji in normalnim kognitivnim funkcijam.
2476 2476

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

M.E.V. Feller Ginkgo Biloba - izvleček listov ginka prispeva k normalni cirkulaciji in normalnim kognitivnim funkcijam.

Sestavine prehranskega dodatka

sredstva za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat; standardiziran izvleček listov ginka (Ginkgo biloba, 5 % maltodekstrina); sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; sredstva za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, glicerol, karnauba vosek

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (1 tableta)

Standardiziran izvleček listov ginka (Ginkgo biloba, 50:1) 80 mg z najmanj 24 % ginkoflavonglikozidov in 6 % terpenov (kar ustreza 4000 mg listov rastline Ginkgo biloba)

OPOZORILO: osebe, ki jemljejo zdravila, se morajo pred uporabo tega izdelka posvetovati z zdravnikom. Ni priporočljivo pri motnjah strjevanja krvi, za nosečnice, doječe matere in otroke.

POGOJI SHRANJEVANJA: shranjujte v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihanje

Pljučne bolezni so pogoste
Stroški. s tem so na drugem mestu, takoj za boleznimi srca in ožilja. Stroške predstavljajo zdravnikovo delo, zdravila, hospitalizacija (prebivanje v bolnišnicah) in rehabilitacija, istočasno pa so všteti tudi neposredni stroški, kot so na primer narodnogospodarski izdatki za primer delovne nesposobnosti in zmanjšanje produktivnosti zaradi predčasne smrti. Bolniki, ki trpijo za pljučnimi boleznimi, umrejo v večini primerov pred srčnimi bolniki, večina pa jih umre še pred upokojitvijo.

Pljučna vnetja so najpomembnejši vzrok smrti med infekcijskimi boleznimi, podatek pa je za zahodne industrijske dežele.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: m.e.v. Feller m.e.v. Feller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov