x
Vse kategorije
Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos
Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.
Brezplačna poštnina!
Cena: 57,10 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.

Lastnosti pulznega oksimetra Microlife OXY 300

  • spremlja nasičenost kisika v krvi in srčni utrip
  • prenosna naprava
  • enostavna neinvazivna uporaba
  • dvobarvni OLED zaslon za boljšo vidnost rezultatov
  • možnost spreminjanja prikaza na zaslonu
  • samodejni izklop po 8 sekundah, če je signal slab ali ga naprava ne zazna

Namen Microlife pulznega oksimetra

S pulznim oksimetrom lahko na preprost način spremljamo nasičenost kisika v krvi (SpO2) ter srčni utrip. Microlife pulzni oksimeter OXY 300 je prenosljiva neinvzaivna naprava, ki je primerna za uporabo doma ali za uporabo v zdravstvu. Uporabljate jo lahko tako pri otrocih kot tudi pri odraslih.

Naprava je zelo natančna, kar je tudi klinično dokazano med ponavljajočimi meritvami.

Nasičenost kisika v krvi je pomemben podatek pri spremljanju zdravstvenega stanja posameznika. Nasičenost s kisikom je podatek, ki označuje odstotek hemoglobina v arterijski krvi, ki je nasičen s kisikom. Gre za pomemben indikator pljučne cirkulacije. Posledica mnogih bolezni dihal je prav nižja nasičenost krvi s kisikom.

Microlife pulzni oksimeter OXY 300 uporablja tehnologijo fotoelektričnega testiranja oksihemoglobina, ki je združena s tehnologijo kapacitetnega skeniranja in snemanja pulza. Na konico nohta sta usmerjena dva svetlobna žarka različnih valovnih dolžin (rdeča svetloba z valovno dolžino 660 nm in infrardeča svetloba z valovno dolžino 905nm). Signal, ki je izmerjen s svetlobnim tipalom, je obdelan v elektronskem vezju in mikroprocesorju ter se nato prikaže na zaslonu.

Uporaba pulznega oksimetra

V napravo vstavite ustrezne baterije. Nato en prst, z nohtom na zgornji strani, vstavite v odprtino na napravi. Svetujemo, da vstavite kazalec ali sredinec. Preverite ali prst popolnoma pokriva senzorje. in dovolite napravi, da minimalno stisne prst. Pritisnite na gumb vklop/izklop. Ko naprava deluje, ne tresite prsta in ne premikajte telesa. V nekaj sekundah se bo na zaslonu prikazala izmerjena vrednost. Odstranite prst iz naprave, ki se bo po 8 sekundah samodejno izklopila.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Dr. Hauschka olje za telo vrtnica, 75 mL

17,49 €

Encian soda bikarbona, 500 g

2,42 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.