x
Vse kategorije
MilchCHECK test za ugotavljanje alergije na mleko, 1 test
MilchCHECK test za ugotavljanje alergije na mleko, 1 test
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

MilchCHECK test za ugotavljanje alergije na mleko, 1 test

Proizvajalec: Nano repro
Ali imate alergijsko reakcijo takoj po pitju mleka ali mlečnih izdelkov oziroma ali imate težave s prebavo nekaj ur ali celo dni kasneje?
Cena: 27,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaMedicinski pripomoček, hitri test

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Ali imate alergijsko reakcijo takoj po pitju mleka ali mlečnih izdelkov oziroma ali imate težave s prebavo nekaj ur ali celo dni kasneje?

MilchCHECK je inovativen medicinski pripomoček, ki pripomore k hitremu in enostavnemu testiranju. Omogoča preizkušanje alergije na mleko in mečne izdelke, pri čemer človeški organizem trpi za alergijo, saj so zanj določeni mčeni proteini škodljivi oziroma jih človeški imunski sistem prepozna kot take.

Imunski sistem človeškega organizma se prične proti tovrstnim alergenom kot so proteinske molekule v mleku intenzinvo boriti in prične s proizvodnjo nekaterih imunoglobulinov - in sicer vrste IgE.

MilchCHECK test na mlečno intoleranco nudi takojšen invisoko zanesljiv rezultat. Sami boste prejeli pomemben in zanesljiv rezultat testa, na podlagi katerega lahko nemudoma reagirate in posledično spremenite svojo prehrano

Prednosti MilchCHECK testiranja

 • primerljivo z laboratorijskimi rezultati.
 • brez čakanja
 • testiranje se opravi z majhno količino krvi
 • testiranje iz prsta
 • hitro dokazana alergija na živilo
 • dokazovanje brez čakanja na prognozo zdravnika
 • prikladen za izvedbo doma, v vsaki sezoni
 • in vitro preiskava
 • preprosta interpretacija rezultatov

Posledice alergije na mčeko in mlečne izdelke

Alergija na mleko in mlečne proteine v njem ter v vseh proizvodih, ki so narejeni iz mleka je lahko resen problem oziroma zaplet, saj lahko poleg številnih in precej neprijetnih simptomov vpliva celo na celoten imunski sistem.

Simtomi, ki povzročajo številne neprijetnosti so sledeči:

 • slabost in bolečine v prebavilih
 • težave pri presnovi
 • krči v prebavilih
 • celo bruhanje in diareja
 • izpuščaji na površini kože
 • izčrpanost organizma
 • neprijetno počutje

Negativen vpliv mlečnih proteinov lahko vpliva na kvaliteto vašega življenja.

V resnih primerih alerginska reakcija pprivede celo v anafilaktični šok (življenjsko ogrožajoč padec krvnega tlaka) ali vnetne črevesne bolezni / razdražljivo črevo, vnetja v predelu požiralnika, težave z dihanjem, atopijski dermatitis v tako imenovanem poznem tipu.

Kaj natančno dokazuje testiranje?

MilchCHECK zagotavlja preprost, varen in natančen način merjenja zvišane ravni imunoglobulina E (IgE *) proti prehrambnim nivojem mleka v krvi. Visoke ravni IgE kažejo na večjo dovzetnost za alergije.

* IgE je okrajšava za protitelesa tipa imunoglobulina E. Visoke ravni IgE kažejo na večjo dovzetnost za alergije.

V priponki pod samo sliko izdelka je priloženo originalno navodilo za uporabo izdelka Test MilchCHECK - preverite!

Da bi prilagodili prehrano in preprečili nelagodje, MilchCHECK pomaga izboljšati jasnost ugotovitev in zagotavlja informacije o tem, ali imate alergijo na mleko ali je težava kje drugje. Neposreden in varen način testiranja in to v vašem domu.

Upoštevajte, da mlečna alergija (reakcija imunskega sistema) in intoleranca na laktozo (odsotnost encima) nista enaka pojma.

Kaj je vključeno v testni komplet?

 • 1 testna kaseta zaščitena v foliji z dodano vrečko sušilnega sredstva
 • 1 pipeta
 • 1 posoda z reagentno raztopino
 • 1 avtomatska lancirna naprava za lažji odvzem krvnega vzorca
 • 1 alkoholni robček
 • 1 obliž
 • 1 uporabniški priročnik

testiranje pri otrocih naj poteka v spremstvu staršev, to naj velja predvsem za otroke, ki so mlajši od 16 let. Test s lahko uporablja neodsivno od letnega časa, neodvisno od drugih dejavnikov. Za izvedbo testa ni nujno, da je alergijska reakcija vidna.

O NanoRepro hitrih testih

Za varnost in preciznost hitrih testov NanoRepro je dobro poskrbljeno, njihova natančnost in učinkovitost meritve pa je poskrbljeno tudi s številnimi kliničnimi študijami.

O laktozni intoleranci

Laktozna intoleranca je pojem, ki se nanaša na materino mleko kot tudi na ostale tipe mlek - denimo kravje, kozje in druge vrste, katerih posledica po zaužitju je težava s prebavili, težava s presnovo, neprijeten občutek v predelu trebuha ipd.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Alergije pri otrocih

Najpogostejše alergije otrok so: alergije na žitarice, arašide ter ostale oreščke, alergije na jajca oz. jajčni beljak, alergije na beljakovine v kravjem mleku, alergije na pšenično moko. Alergije otrok so lahko dedno pogojene ter prehajajo... preberi več...

ALERGIJSKI NAHOD, SENENI NAHOD

Vsako tujo snov, ki pride v telo, obrambni sistem preveri in jo - če je potrebno - uniči s pomočjo specializiranih protiteles. Če je sovražnik uspešno uničen, se te informacije shranjujejo. Pri ponovnem stiku s škodljivo snovjo se obrambni... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaMedicinski pripomoček, hitri test

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.