Milina moško naravno milo, 100 g

Moško naravno miloje izdelano na preprosti osnovi kokosovega in palminega ter olivnega olja. Moško naravno miloje izdelano na preprosti osnovi kokosovega in palminega ter olivnega olja.
906794 18487

Ocene in mnenja

Opis

Moško naravno miloje izdelano na preprosti osnovi kokosovega in palminega ter olivnega olja. Milo neguje moško kožo, jo nahrani, navlaži in zaščiti pred nastankom prostih radikalov, ki povzročijo staranje kože in poškodbe na njej. Dišavno olje belega mošusa in mire pa sprosti čute in povdarita naravni moški vonj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kemoterapija

STRANSKI UČiNKI

Morda boste imeli le blage stranske učinke. Kljub temu je priporočljivo, da se poučite o možnih stranskih učinkih, da zdravstveno osebje lahko opozorite, da so se pojavili.

Slabost in bruhanje

Kemoterapija lahko povzroča slabost in bruhanje. V veliki meri ju lahko obvladujemo z novimi zdravili proti slabosti (antiemetiki). ki jih lahko dobimo v obliki tablet ali injekcij. Če dobite zdravilo pred kemoterapijo, boste morda povsem preprečili razvoj slabosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja