Milina naravno milo iz kozjega mleka s smreko, 100 g

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja.
18475 18475

Ocene in mnenja

Opis

Naravno milo iz kozjega mleka s smreko

-    Eterično olje smreke in sladkega komarčka
-    Eterično olje smreke, breke in žajbla ter cvet žafrana

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. Eterično olje smreke, breke, žajblja in sladkega komarčka delujejo regenerativno, zato lajšajo tudi težave dihalnih poti ter poživljajoče delujejo na telo in duha.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Preden se zdravnik odloči, kakšen način zdravljenja je najustreznejši, mora najprej oceniti, kako daleč se je tumor razširil.

Ena od osnovnih metod za ugotavljanje razširjenosti raka na dojki je odvzem vzorca ali odstranitev bezgavk v pazdušni kotanji. Glede na število prizadetih bezgavk se lahko oceni, koliko je bolezen ze razširjena. Ta ocena je namreč bistvenega pomena za nadaljnje načrtovanje zdravljenja, da bo to čim bolj uspešno.

Rak na dojki se lahko kirurško odstrani na več načinov, odvisno od razširjenosti bolezni.

Lahko se odstrani le zatrdlina, lahko pa je potreben širši poseg z delno ali popolno mastektomijo. V vsakem primeru bo kirurg odstranil čim manjši del dojke, da bo še zajel vse rakava tkivo. Hkrati bo odvzel tudi vzorec bezgavk v pazduhi, ki jih bodo po potrebi v celoti odstranili.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja