Milina naravno milo iz kozjega mleka z algami, 100 g

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja.
478521 18477

Ocene in mnenja

Opis

Naravno milo iz kozjega mleka z morskimi algami

-    Eterično olje sivke in žajblja ter morske alge (spirulina)

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. Eterično olje sivke in žajblja spodbujata dobro počutje, saj lajšata depresijo ter sproščata telo in duha. Milo blagodejno vpliva na poškodovano in opustošeno kožo. Dodatek alge spiruline pa pripomore še k krepitvi nohtov, kožo pa vlaži in obnovi in jo hkrati pomlajuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO GA ZDRAVIMO?

• Večinomaje limfedem kronična bolezen, ki bolnika spremlja vse življenje. Zdravljenje je usmerjeno predvsem v blažitev simptomov. Oteklina se lahko zmanjša z dvigom prizadete okončine o Prav tako lahko nadaljnje otekanje
prepreči ali zmanjša redna uporaba elastičnih povojev ali nogavic.

• Bolezni ne moremo ozdraviti. Poleg ukrepov za zmanjšanje otekline, kot sta dvig okončine in uporaba elastičnih povojev, si lahko pomagamo še z masažo. rednimi vajami sprivzdignjeno okonrino, včasih pa tudi z jemanjem odvajal za vodo. V hudih primerih je včasih potreben tudi operativni poseg na prizadeti okončini, običajno se odstrani del nabrekleg-a tkiva in odvečne kože .

• Limfna drenaža v določenih primerih lahko oteklino ublaži, vendar je učinek kratkotrajen.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja