Milina naravno milo iz kozjega mleka z glino, 100 g

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja.
906905 18476

Ocene in mnenja

Opis

Naravno milo iz kozjega mleka z glino

-    Eterično olje smreke in rdeča glina
-    Eterično olje smreke in sivke, živa glina (tunjice) ter mleti ovseni kosmiči

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. Eterično olje smreke in sivke spodbujata dobro počutje, saj lajšata neprijetne občutke ter sproščata telo in duha. Rdeča glina in živa glina (tunjice) kožo globinsko očistita, obenem pa spodbujata obnavljanje celic. Kožo obogatita z minerali, pomirita kožne zaplete in vpijeta odvečno kožno maščobo. Tako milo je posebej primerno za suho kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Limfedem

LIMFEDEM JE OMEJENO KOPIČENJE TEKOČINE V LIMFNIH ŽILAH S POSLEDIČNIM NEBOLEČIM OTEKANJEM UDA. RAZVIJE SE ZARADI MOTENEGA ODTOKA LIMFE, KIJE LAHKO POSLEDICA LOKALNE OVIRE, POŠKODBE ALI ODSTRANITVE LIMFNIH ŽIL.

Limfedem je največkrat posledica poškodbe limfnih žil zaradi operativnega posega ali obsevanja. Po zdravljenju raka na dojki se lahko razvije na zgornji, po zdravljenju raka na jajčnikih pa na spodnji okončini.

Koža prizadete okončine se pogosto zadebcli. Če si tako prizadeto okončino poškodujete, se morate takoj posvetovati s svojim zdravnikom, saj lahko pride do vnetja mezgovnih žil, limfangitisa. Včasih ne najdemo jasnega vzroka za nastanek limfedema. Hkrati pa še vedno ni razjasnjena, zakaj se pri ženskah pojavlja dvakrat pogosteje kot pri moških.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja