Milina naravno milo iz kozjega mleka z lovorom, 100 g

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja.
18479 18479

Ocene in mnenja

Opis

Naravno milo iz kozjega mleka z lovorom

-    Eterično olje sivke in lovora ter cvet ognjiča

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. Eterično olje sivke in lovora sproščata telo in duha. Oba lajšata neprijetne občutke, hkrati pa oba blažita in regenerirata kožo in odstranjujeta vse nečistoče na koži - tudi viruse ter glivice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Limfom

LIMFOM JE MALIGNO OBOLENJE LIMFNIH BEZGAVK, KI PRIZADENE TAKO OTROKE KOT ODRASLE. NAPOVED POTEKA BOLEZNI JE ZA TA OBOLENJA BOLJŠA KOT ZA MARSIKATERO DRUGO RAKAVO OBOLENJE.

Maligne oziroma rakave celice so spremenjene do te mere, da njihova rast in razvoj uide ta izpod nadzora. Za večino malignih obolenj je značilno širjenje bolezni. bodisi z neposredno rastjo bodisi z zasevanjem v zdrave organe. V kolikšni meri do tega pride, je odvisno od agresivnosti tumorja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja