Milina naravno milo iz kozjega mleka z rožmarinom, 100 g

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja.
18474 18474

Ocene in mnenja

Opis

Naravno milo iz kozjega mleka z rožmarinom

-    Eterično olje sivke in rožmarina
-    Eterično olje sivke in rožmarinater cvetni prah
-    Eterično olje sivke in rožmarine ter cvet ognjiča in žafrana

K blagodejnim učinkom, ki jih v milu zastopa predvsem umiljeno kozje mleko, pripomorejo tudi eterična olja. Eterično olje sivke in rožmarina sproščata in pomirita um, lajšata menstrualne težave in spodbujata prebavo ter delovanje jeter. Oba delujeta kot regenerator.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Otekle bezgavke na vratu so največkrat posledica okužbe grla. Pogosto so otekle bezgavke na otip boleče. Bezgavke lahko otečejo tudi v predelu zatilja, kar največkrat opazimo pri rdečkah. (če so bezgavke povečane zaradi okužbe, običajno splahnijo. ko se okužba umiri.)

POSEBNO OPOZORILO GLEDE ŠIRJENJA RAKA NA DOJKAH

Bezgavke v pazduhi se lahko povečajo tudi zaradi zasevkov raka na dojki. Raka na dojki se zdravi običajno najprej z operativnim posegom, temu pa lahko sledijo še obsevanje, hormonsko zdravljenje ali kemoterapija.
Ja ta način se skuša ustaviti širjenje tumorja in uničiti zasevke.

Preden se zdravnik odloči, kakšen način zdravljenja je najustreznejši, mora najprej oceniti, kako daleč se je tumor razširil.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja