Milina sivkino metino naravno milo, 100 g

Eterično olje sivke, poprove mete in lovora ter mešanica cvetov Milo je izdelano na preprosti osnovi kokosovega in palminega ter olivnega olja. Eterično olje sivke, poprove mete in lovora ter mešanica cvetov Milo je izdelano na preprosti osnovi kokosovega in palminega ter olivnega olja.
466832 18465

Ocene in mnenja

Opis

Sivkino-metino naravno milo - Eterično olje sivke, poprove mete in lovora ter mešanica cvetov

Milo je izdelano na preprosti osnovi kokosovega in palminega ter olivnega olja. Zaradi svoje sestave milo kožo neguje, ohranja njeno mehkobo in vlažnost. Dodano eterično olje sivke, poprove mete in lovora sproščajo počutje in regenerirajo povrhnjico kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Steroidi, predvsem prednizon, so bistvenega pomena za izboljšanje poteka lupusa in marsikatere mu bolniku rešijo življenje. Steroidi delujejo protivnetno in zavirajo napredovanje bolezni. Ko je lupus obvladan, bodo pod zdravniškim nadzorom postopno začeli zniževati odmerek steroidov.

Imunosupresivi se uporabljajo pri hujši obliki bolezni. Največkrat se uporabljajo zdravila, kot so azatioprin, metotreksat in ciklofosfamid.

Ob takšnem zdravljenju potrebujete redne preglede, da se spremlja stanje vašega kostnega mozga in jeter.

Priporočljiva je tudi fizioterapija za izboljšanje gibljivosti prizadetih sklepov. Pomembno je, da ostanete telesno dejavni, kolikor vam bolezen to dovoljuje.

Večina bolnikov z lupusom lahko ob rednem jemanju zdravil živi normalno dejavno življenje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milina Milina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja