x
Vse kategorije
Milina tekoča naravna mila, 250 mL
Milina tekoča naravna mila, 250 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Milina tekoča naravna mila, 250 mL

Proizvajalec: Milina
V izbor tekočih mil vam ponujamo štiri 'okuse', in sicer sivko, sivko z rožmarinom, sivko z limonsko travo in sivko z agrumi.
Cena: 7,00 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

V izbor tekočih mil vam ponujamo štiri 'okuse', in sicer sivko, sivko z rožmarinom, sivko z limonsko travo in sivko z agrumi. Postopek izdelave tekočih mil se nekoliko razlikuje od postopka izdelave trdih. Tu uporabimo drugačno maščobe in drugačno bazo, gre pa tudi za dolgotrajnejši postopek, saj se cel postopek izdelave tekočega mila zaključi šele v dveh dneh.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

»Antibiotiki so le redko potrebni, saj je večina okužb samoomejujočih. «

Tako imamo zdaj različne bakterije, ki so odporne proti več antibiotikom. Med njimi je nedvomno najbolj razvpita Staphylococcus aureus, odporna proti meticilinu (angl.: methicillin resistant Staphylococcus aureus - MRSA). Te in podobne odporne bakterije pogosteje najdemo v bolnišnicah, kjer seveda pogosto uporabljajo različne antibiotike. Zdravljenje okužb, ki jih povzročajo, je običajno zelo zahtevno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.