x
Vse kategorije
Milo iz kozjega mleka, 70 g
Milo iz kozjega mleka, 70 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Milo iz kozjega mleka, 70 g

Proizvajalec: Zeljković
Milo iz kozjega mleka je popolnoma naraven, ročno narejen proizvod, prijazen koži in okolju.
Cena: 4,76 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Milo iz kozjega mleka Zeljković je popolnoma naraven, ročno narejen proizvod, prijazen koži in okolju. Vsebuje nekuhano kozje mleko, katerega uporabnost je poznana že našim babicam in dedkom, kombinacijo olivnega, palminega, sojinega, sončničnega, sezamovega in kokosovega olja, palmino mast in lužino.

Milo, ki je povsem naraven proizvod se proizvaja s hladnim postopkom, zato se ohranijo vse pomembne in naravne sestavine. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6 in B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante. Ne vsebuje nobenih dišav in drugih kemičnih spojin, ki bi dražile kožo. Na kožo deluje nežno, pospešuje regeneracijo, zavira staranje, jo dela vitalnejšo, elastično ter ji daje naravno vlažnost in jo globinsko omehča.

Kozje milo je mogoče uporabljati vsakdnevno, saj ne povzroča alergijskih reakcij. Izdelek uporabljamo za pranje las ter britje občutljive moške kože. Po britju s tem vrhunskim kozjim milom je koža negovana ter nahranjena in zaščitena. Neželjena rdečica po britju, ki ste jo vajeni se bo hitro pomirila.

Uporaba mila iz kozjega mleka

Milo uporabljajte le zunanje, preprečite stik mila z očesno sluznico ali s prekomerno poškodovani kožo. Izdelek ni primeren za uživanje, milo naj ne bo dostopno/dosegljivo vašemu otroku.

Milo ter predvsem njegova kvalitetna sestava je odobrena in preverjena s strani Ministrstva za zdravje, poleg tega pa je izdelek kontroliran tudi s strani nemškega inštituta, poseduje pa tudi certifikat Ministrstva za gospodarstvo ter regionalni razvoj Srbije.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.