Milo iz kozjega mleka za piling s koruznim zdrobom, 70 g

Milo iz kozjega mleka za piling je popolnoma naraven, ročno narejen proizvod, prijazen koži in okolju. Milo iz kozjega mleka za piling je popolnoma naraven, ročno narejen proizvod, prijazen koži in okolju.
513369 12814

Ocene in mnenja

Opis

Milo iz kozjega mleka Zeljković za piling je popolnoma naraven, ročno narejen proizvod, prijazen koži in okolju. Vsebuje nekuhano kozje mleko, katerega uporabnost je poznana že našim babicam in dedkom, kombinacijo olivnega, palminega, sojinega, sončničnega, sezamovega in kokosovega olja, palmino mast in lužino. Milo za piling pa poleg naštetega vsebuje še koruzni zdrob.

Milo se proizvaja s hladnim postopkom, zato se ohranijo vse sestavine. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6 in B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante. Ne vsebuje nobenih dišav in drugih kemičnih spojin, ki bi dražile kožo. Na kožo deluje nežno, pospešuje regeneracijo, zavira staranje, jo dela vitalnejšo, elastičnejšo, ji daje naravno vlažnost in jo mehča.

Milo ima pH, ki je skoraj identičen človeški koži. Pomaga osebam z razpokano in suho kožo, zaradi blage formule pa je primeren tudi pri različnih kožnih težavah in alergijah. Uporabljamo ga lahko za pranje las, ki ob uporabi postanejo močnejši in dobijo svilen sijaj. Blagodejno deluje tudi pri prhljaju. Nohti z uporabo mila postanejo bolj čvrsti in elastični. Seveda je zaradi svojih lastnosti zelo primerno tudi za otroke.

Kozje milo je mogoče uporabljati vsakdnevno, saj ne povzroča alergijskih reakcij. Izdelek uporabljamo za pranje las ter britje občutljive moške kože. Po britju s tem vrhunskim kozjim milom je koža negovana ter nahranjena in zaščitena. Neželjena rdečica po britju, ki ste jo vajeni se bo hitro pomirila.

Uporaba mila iz kozjega mleka

Milo uporabljajte le zunanje, preprečite stik mila z očesno sluznico ali s prekomerno poškodovani kožo. Izdelek ni primeren za uživanje, milo naj ne bo dostopno/dosegljivo vašemu otroku.

Koruzni zdrob, ki je milu dodan je povsem naravna sestavina. Ker deluje rahlo abrazivno se je sestavina izkazala kot dober dodatek. Zdrob namreč opravlja funkcijo pilinga, odstranjuje mrtve celice ter daje prostor novim.
Koža je pri negovanju z zdrobovim miom bolje prekrvavljena, očiščena, mehka ter elastična.

Milo ter predvsem njegova kvalitetna sestava je odobrena in preverjena s strani Ministrstva za zdravje, poleg tega pa je izdelek kontroliran tudi s strani nemškega inštituta, poseduje pa tudi certifikat Ministrstva za gospodarstvo ter regionalni razvoj Srbije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Zeljković Zeljković
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja