Milupa žitna kašica mešano sadje, 250 g

Žitna kašica za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti je okusen in uravnotežen glavni obrok z različnimi, lahko prebavljivimi sestavinami in visoko vsebnostjo mleka. Žitna kašica za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti je okusen in uravnotežen glavni obrok z različnimi, lahko prebavljivimi sestavinami in visoko vsebnostjo mleka.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
929310 18348

Ocene in mnenja

Opis

Mlečne-žitne kašice Milupa za dojenčke starejše od šestih mesecev:

- nahranijo vašega malčka in mu nudijo pomembne sestavine za njegov nadaljnji razvoj,
- so okusni in uravnoteženi glavni obroki z različnimi, lahko prebavljivimi sestavinami in visoko vsebnostjo mleka.

Sestavine:

žitarice (pšenična moka), prilagojeno mleko (posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka v prahu |iz mleka|, rastlinska maščoba |vsebuje emulgator, sojin lecitin|), kalcijev karbonat, mešanica vitaminov, (vitamin C, niacin, pantotenat, vitamin E, vitamin B1, vitamin A, vitamin B6, folna kislina, vitamin K1, vitamin D3, biotin, vitamin B12), železov difosfat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, kalijev jodid. natrijev selenit, sladkor, posneto mleko v prahu (iz mleka), rastlinska maščoba (vsebuje emulgator, sojin lecitin), maltodekstrin, banana v prahu (0,1 %), marelica v prahu (0,1 %), pomaranča v prahu (0,1 %).

Uporaba:

Vodo prekuhajte in ohladite na približno 50 °C. Na krožnik odmerite približno 4 jedilne žlice (45 g) izdelka. Dodajte 150 ml prekuhane vode. Dobro premešajte in obrok je pripravljen.

Upoštevajte navodila za pripravo in pripravite vedno svež obrok. Vsebino odprte vrečke porabite v 3–4 tednih! Izdelek hranite dobro zaprt v suhem in hladnem prostoru.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

AKTIVNO ZDRAVLJENJE

Dermatitis zdravite z rednim in pogostim nanašanjem vlazilnih krem ter redno uporabo kortikosteroidnih mazil ali krem (enkrat ali dvakrat dnevno). (če pride do okužbe kože, ki jo je prizadel dermatitis, bo morda potrebno tudi lokalno zdravljenje z antibiotičnimi mazili.)

SPLOŠNA SKRB ZA ROKE

Dermatitis se največkrat pojavi na rokah. Roke so zelo izpostavljen in zelo obremenjen del telesa. saj so nujno potrebne pri številnih vsakodnevnih opravilih. Splošna skrb za nego kože je pomemben del zdravljenja dermatitisa na rokah.

• Izogibajte se pogostemu stiku kože z vodo in redno uporabljajte zaščitne rokavice.

• Pri delu redno uporabljajte rokavice in zaščitne kreme, če so vam te na voljo.

• Izogibajte se neposrednemu stiku z ostrimi snovmi, kot so sokovi sadja ali zelenjave, detergenti in čistila.

• Namesto mila uporabljajte blaga čistila za kožo, urnivajte se s toplo vodo, po umivanju pa kožo dobro osusitc, da preprečite nastanek razpokane kože.

• Uporabljajte vlažilne kreme: pomembno je, da si jih nanašatc redno in pogosto (na primer pri malici, med gledanjem televizije ter pred spanjem).

Po izbruhu dermatitisa koža potrebuje več mesecev. da si povsem opomore. Tudi če je videz koze že povsem normalen, je koža še vedno bolj občutljiva. kot je bila pred izbruhom bolezni. Vzemite si čas za redno nego koze, saj bo z vami vse življenje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milupa Milupa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja