Mioba Perubalzam, 50 mL

<p><strong>Mioba Perubalzam je priročna krema, ki je proizvedena iz črnega balzamovca, obogatena pa je tudi z ognjičem, jojobinim oljem ter čebeljim voskom. <br /></strong></p>

Mioba Perubalzam je priročna krema, ki je proizvedena iz črnega balzamovca, obogatena pa je tudi z ognjičem, jojobinim oljem ter čebeljim voskom.

2021-11-01 14,59 €
543969 21384

Ocene in mnenja

Opis

Mioba Perubalzam je priročna krema, ki je proizvedena iz črnega balzamovca, obogatena pa je tudi z ognjičem, jojobinim oljem ter čebeljim voskom.

Perujski balzam ali Perubalzam je narejen z namenom kozmetične nege telesa, predvsem analnih predelov, s pridom pa se uporablja tudi v primeru negovanja nog, še posebej v primeru neprijetnih dišav s področja podplatov ipd.

Mioba Perubalzam deluje zaščitno tudi v primeru razpokane ter predvsem kože nog in predelov kože med nogami. Ti predeli so pogosto pod udarom številnih bakterij in vlage, kar lahko povzroči nastanek majhnih skelečih ranic.

Mioba Perubalzam - uporaba

Nanesite na željeni predel - po potrebi tudi večkrat dnevno.

Prednosti Mioba Perubalzama

- vsebuje sestavino črni balzam, ki s svojimi učinkovinami deluje izrazito regenerativno
- obnavlja kožne celice in omogoča hitrejšo obnovo dermisa
- odpravlja ter inhibira nastajanje neprijetnih vonjav

Neprijetne vonjave so pogosto posledica nastajanja izločkov bakterijskih kultur. Sestavine balzama pa poskrbijo, da je okolje za razvoj le-teh izrazito neugodno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja