Mirati krema za roke, 100 mL

Mirati krema za roke je kozmetični proizvod, ki je obogaten z organskim indijskim Ghee maslom, dodana pa mu je tudi aloe vera ter eterično olje pomaranče.<span class="modro"></span><br> Mirati krema za roke je kozmetični proizvod, ki je obogaten z organskim indijskim Ghee maslom, dodana pa mu je tudi aloe vera ter eterično olje pomaranče.
525944 26872

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 26. 01. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Mirati krema za roke je kozmetični proizvod, ki je obogaten z organskim indijskim Ghee maslom, dodana pa mu je tudi aloe vera ter eterično olje pomaranče.

Mirati krema za roke je formulacija za nego rok, ki je skrbno izbrana ter namenjena predvsem za globinsko vlaženje ter zaščito rok. Roke so z nanosom Mirati kreme bolj navlažene ter globinsko zaščitene pred delovanjem zunanjim dejavnikov.

Mirati krema za roke ne vsebuje umetnih penilcev, detergenov ali morebitnih mil.

Uporaba Mirati kreme za roke

Mirati krema za roke je namenjena za nego razdražene in predvsem suhe kože rok, ki potrebuje dodatno nego. Mirati kremo za negovanje rok nanesite po vsakem umivanju rok, poskrbite, da se krema globinsko vpije in deluje.

V kolikor pride krema v stik z očesno sluznico potem kremo nemudoma izperite z ustrezno količino čiste vode. Izdelek Mirati krema za roke je primerna samo za nanašanje na nepoškodovano kožo rok. Kremo hranite na varnem, pred dosegom otrok.

Sestavine Mirati kreme za roke

Glavna sestavina kozmetike Mirati je Ghee maslo.

Ghee - je prečiščeno ter z antioksidativnimi sestavinami obogatena maslo. To maslo kožo obraza obogati, jo zaščiti ter vlaži in globinsko deluje pomirjajoče. Ghee maslo v kozmetičnih proizvodih Mirati je certificirana organska sestavina.

Aloe Vera - je gel pridobljen iz listov aloe vere. Aloe vera je učinkovina, namenjena vzdrževanju ravnovesja v koži ter kožo učvrščuje ter jo globinsko obnovi. Ekstrakt aloe vere kožo globinsko regenerira, pomiri morebitne razdražene predele, ob nanosu na kožo obraza pa tudi spodbuja lokalno regeneracijo kože obraza.

eterično olje pomaranče - je pridobljeno kot ekstrakt olupka pomaranče, ki ima privlačno aromo in številne regenerativne lastnosti. Ekstrakt se dodaja v številne organsko pridelane sestavine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mirati Mirati
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede