Mirati losjon za telo, 200 mL

<p>Mirati losjon za telo je edinstvena nega, ki temelji predvsem na Ghee maslu, ki je tudi glavni temelj kozmetike mirati nasploh. <br /><br /></p>

Mirati losjon za telo je edinstvena nega, ki temelji predvsem na Ghee maslu, ki je tudi glavni temelj kozmetike mirati nasploh.

26876 26876

Ocene in mnenja

Opis

Mirati losjon za telo je edinstvena nega, ki temelji predvsem na Ghee maslu, ki je tudi glavni temelj kozmetike mirati nasploh.

Mirati losjon za telo združuje tri pomembne sestavine in sicer Ghee maslo, organsko pridobljeno aloe vero ter eterično olje kovačnika, ki daje celotni kombinaciji privlačen vonj.

Mirati losjon za telo je obogaten tudi z vitaminom E, ki je močan antioksidant ter deluje zaščitno na kožne celice. Mirati losjon za telo uporalbjajte predvsem na suhi in problematični koži telesa. Priporočljiv je za dnevno uporabo na suhi koži.

Uporaba Mirati losjona

Losjon za nego suhe in razdražene kože enakomerno nanesite na površino kože telesa. Losjon nežno vmasirajte ter pustite delovati toliko časa, da se v celoti vpije v kožno površino.

Mirati losjon za telo ne povzroča alergične reakcije, vsekakor pa je smiselno, da kozmetike predhodno testirate, saj ima vsaka oseba in njena koža drugačne zahteve. V primeru stika z očmi takoj sperite z vodo.

Sestavine Mirati kreme za roke

Glavna sestavina kozmetike Mirati je Ghee maslo.

Ghee - je prečiščeno ter z antioksidativnimi sestavinami obogatena maslo. To maslo kožo obraza obogati, jo zaščiti ter vlaži in globinsko deluje pomirjajoče. Ghee maslo v kozmetičnih proizvodih Mirati je certificirana organska sestavina.

Aloe Vera - je gel pridobljen iz listov aloe vere. Aloe vera je učinkovina, namenjena vzdrževanju ravnovesja v koži, ter kožo učvrščuje ter jo globinsko obnovi. Ekstrakt aloe vere kožo globinsko regenerira, pomiri morebitne razdražene predele, ob nanosu na kožo obraza pa tudi spodbuja lokalno regeneracijo kože obraza.

eterično olje kovačnika - je eterično olje pridobljeno iz grma in cvetov navadnega kovačnika, ki oddaja pravljično ter čudovito aromo. Kovačnik je pridobljen z organsko pridelavo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mirati Mirati
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov