Mirati tekoče milo za telo, 250 mL

<p>Mirati tekoče milo za nego telesnih predelov je narejeno iz ekstrakta aloe vere ter eteričnega zapeljivega vonja lupine limon</p>

Mirati tekoče milo za nego telesnih predelov je narejeno iz ekstrakta aloe vere ter eteričnega zapeljivega vonja lupine limon

26874 26874

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 5. 03. 2015 01:00
a je to slučajno slovensko? Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Mirati tekoče milo za nego telesnih predelov je narejeno iz ekstrakta aloe vere ter eteričnega zapeljivega vonja lupine limon. Vaša koža je dišeča in posledično navlažena ter zaščitena.

Uporaba Mirati tekočega mila

Mirati tekoče milo uporabite do dva krat na dan. Milo nanesite na površino telesa, dobro spenite in tako temeljito odstranite nečistoče ter nato sperite s tekočo vodo. Osvežite svoje čute!

Mirati tekoče milo je pakirano v obliki priročnega inovativnega vsebnika z namenom, da milo Mirati ostane sveže. Embalaža je okolju prijazna in je zato primerna za recikliranje le-te po uporabi.

Mirati tekoče milo ne povzroča alergijskih reakcij ter morebitnih dermalnih zapletov. Ker se tipi in potrebe kož razlikujejo je venomer pomembno, da kozmetiko predhodno preizkusite. Izdelek naj ne zaide v očesno sluznico, saj je namenjen le za zunanjo uporabo.

Sestavine Mirati kreme za roke

Aloe Vera - je gel pridobljen iz listov aloe vere. Aloe vera je učinkovina, namenjena vzdrževanju ravnovesja v koži, ter kožo učvrščuje ter jo globinsko obnovi. Ekstrakt aloe vere kožo globinsko regenerira, pomiri morebitne razdražene predele, ob nanosu na kožo obraza pa tudi spodbuja lokalno regeneracijo kože obraza.

Coco izvleček - pripravljen iz kokosovega olja ter glukoze. Tovrsten kompleks je namenjen produkciji mehurčkov in penjenju. Pri tem vsekakor ni do kože grob - kožo neguje ter se ob intenzivni masaži speni.

eterično olje limone - pridobljeno kot ekstrakt iz limoninih olupkov. Organsko pridobljeno iz limon, ki niso obdelane s pesticidi ali konzervansi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mirati Mirati
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja