Modritin, 40 kapsul ali AKCIJA

Modritin prehransko dopolnilo je namenjeno predvsem tistim osebam, ki potrebujejo številna hranila, ki predstavlajo podporo možganom in ostalim živčnim funkcijam človeškega organizma.
1380 1380

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KAKO IZDELEK DELUJE?

Tega žal ne smemo zapisati natančneje (inšpekcija, EU uredbe ipd) - v veliko pomoč pa bo sledeča stran.

Klikni in preveri!

Modritin prehransko dopolnilo je namenjeno predvsem tistim osebam, ki potrebujejo hranila, ki predstavlajo podporo možganom in ostalim živčnim funkcijam človeškega organizma.

Modritin prehransko dopolnilo podjetja Servier je odlična podpora možganom in možganskim "sivim celicam".

Modritin prehransko dopolnilo vsebuje:

  • vitamin E - spada pod močnejše antioksidante, ki se raztapljajo v maščobah.V komibnaciji z drugimi antioksidanti, kot npr ekstrakt grozdnih pečk ter selenom pripomore k uravnoteženosti organizma in zaščiti telesnih celic.
  • Fosfolipidne komponente - so komponente prehranskega dodatka, ki se jih pridobiva iz morskih organizmov. Fosfolipidi so tako združeni z ribjim oljem, ki predstavlja dober vir lipidno maščobnih komponent.
  • Omega maščobe in njena najpomembnejša komponenta DHK kislina izrazito prispeva k delovanju možganskih celic.
  • Vitamini B6, B12 in niacin (vitamin B3) prispevajo k delovanju živčnega sistema ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. *Koristen učinek je mogoče doseči z dnevnim odmerkom 250 mg DHK.

Uporaba Modritin prehranskega dodatka

Priporočen odmerek: 2 kapsuli na dan pred zajtrkom, takšen režim odmerjanja naj traja do 2 meseca.V kolikor ste starejši od 40 let se lahko jemanje prehranskega dopolnila po potrebi ponovi in sicer do 2 krat ali 3 krat na letni ravni.

Pakiranje Modritin zadostuje za 20-dnevno jemanje.

Sestavine prehranskega dopolnila Modritin (v 2 kapsulah)

5 ug vitamin D

12 mg vitamin E

1,1 mg vitamin B1

16 mg vitamin B3

1,4 mg vitamin B6

200 ug folna kislina

2,5 ug vitamin B12

50 ug selen

267 mg ribjega olja, vključno z DHA in EPA maščobnimi kislinami.

160 mg navadnega pomarančevca

O pomanjkanju vitamina E

Pomankanje vitamina E se lahko kaže v sledečih simptomih:

- neješčost

- retrolentalna fibroplasija (očesna bolezen)

- težave v odraščanju, fiziološke in mentalne težave

- kronična težava z jetri

 

Priloge

Sestavine

Mehka kapsula (ribja želatina; stabilizator: glicerol; barvilo: črni železov oksid, rdeči železov oksid; aroma: etilvanilin); fosfolipidi morskega izvora (ribe); ribje olje; izvleček sladkega pomarančevca (Citrus sinensis); emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin; s selenom obogateni kvas (Saccharomyces cerevisiae); sredstvo za zgostitev: rumeni čebelji vosek; naravni vir vitamina E (D-alfa-tokoferol); niacin (nikotinamid); repično olje; izvleček grozdja (Vitis vinifera); vitamin B12 (cianokobalamin), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), tiamin (tiaminijev nitrat), vitamin D (holekalciferol), folna kislina (pteroilglutaminska kislina).

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Manualna terapija

Kiropraktika je verjetno iz osteopatije izpeljana manualna tehnika za manipulacijo členkov hrbtenice in okončin. Kot kiropraktiko se označuje maua Ine tehnike. Po razčiščevanju težav poskuša kiropraktika sklepe, kjer so težave, s previdnimi kratkimi gibi, tako imenovanimi manipulacijami, spet mobilizirati.

Takšne manipulacije so tipične za manualne tehnike. Pogosto lahko pride do slišnega »pokanja« v člen kih. V nadaljnjem se uporabljajo različne gibljive tehnike, da se doseže boljše delovanje celotnega mišičevja, vezi in kit.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Servier Servier
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja