Moj Eteris Energija roll-on olje, 10 mL

Moj Eteris Energija roll-on olje je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko. Moj Eteris Energija roll-on olje je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko.
929573 17859

Ocene in mnenja

Opis

Moj Eteris Energija roll-on olje je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko.

Energijska mešanica Eteris je še ena izmed kakovostnih mešanic, ki e namenjena direktnemu nanosu na kožo namenom razvajanja z eksotičnim vonjem. Mešanica vas bo tako navdala z energijo, prijetno vas bo sprostila in naredila vaš vsakdan bolj poln, poln elana in pripralvjenosti za delo in pomoč.

Kako uporabiti Eteris roll on?

Moj Eteris roll-on je izdelek, ki ga nanesete na neobčutljive predele kože. Aplikator vsebuje majhno krogljico, ki omogoča precizen nanos izdelka na željeni predel.

Optimalni predeli za nanos: nanesite predvsem na predel zapestja, lahko celo na predel za ušesom, kjer eterična olja prijetno izhlapevajo ter oddajajo prijetne pomirjajoče arome.

Frekvenca nanosa olja: olje lahko po potrebi nanesete tudi večkrat na dan. Izdelek lahko uporabite tudi kot parfumsko sredstvo.

Prednosti roll-ona Moj Eteris

  • enostaven ter hiter nanos
  • močno delovanje in prijeten vonj
  • občutek privlačnosti in zapeljivosti
  • diskreten izdeek
  • ustrezno majhen izdelek, primeren za vsako torbico
  • primerno za na potovanja
  • 100 % naravna eterična olja

Sestavine Moj Eteris Energija roll-ona

Aroma jasmina in vrtnice - prijetno navda vaše čute z nežnostjo in vas sprosti. Šele ko ste sproščeni vas ostala olja dvignejo na višjo energijsko raven.

Osala absolutna olja so sledeča: ilang ilang olje, olje nerolija, cimeta, pačulija, muškatne kadulje, mire in mirte v prečiščenem kokosovem olju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zelo težko jo prebolijo zlasti ljudje z izjemnimi karierami. Seveda se je treba dobro pripraviti, kajti pozneje lahko ostane le malo prostora za prilagajanje.

Priprave na upokojitev so danes splošno priznana potreba. Veliko podjetij, prostovoljnih organizacij in izobraževalnih centrov za odrasle daje nasvete ali pa organizira tečaje o finančnem načrtovanju, nakupovanju ter razprodaji premoženja in osebne lastnine, zdravem načinu življenja in organiziranju prostega časa.

Premoženjsko načrtovanje

• Poskrbite, da boste v obdobju upokojitve imeli dovolj denaria Nekaj let pred upokojitvijo začnite razmišljati o vlaganju, zavarovanju, hipotekah in oporoki. Računovodja, bančni ali zavarovalniški svetovalec vam bodo z veseljem postregli z nasveti. Poskusite sestaviti splošen in razumen proračun, ki bo temeljil na višini vaših prihodkov po prekinitvi dela in predvideni višini izdatkov.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov