Moj Eteris glava roll-on, 10 mL

Moj Eteris glava roll-on je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko in sproščujoče - vaša glava in misel bosta zopet bistri. Moj Eteris glava roll-on je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko in sproščujoče - vaša glava in misel bosta zopet bistri.
941182 18959

Ocene in mnenja

Opis

Moj Eteris glava roll-on je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko in sproščujoče - vaša glava in misel bosta zopet bistri.

Mešanica skrbno izbranih in formuliranih eteričnih olj je primerna za reden nanos na predel senc, po potrebi nanesite celo večkrat na dan.

Izogibajte se nanosom na predele poškodovane kože, prav tako izdelka ne nanašajte na sluznice, saj lahko tako prekomerno razdražite kožo.

Moj Eteris je izdelek, ki je primeren za vsak žep, lahko ga tudi podarite; dobitnik darila bo navdušen nad številnimi esencami, ki se razvijajo po nanosu kombinacije aktivnih sestavin in prijetnih eteričnih olj.

S pomočjo te mešanice eteričnih olj lahko izvajate tudi aromaterapijo, saj številna eterična olja (predvsem v kombinaciji) omogočajo lajšanje številnih tegob organizma, telo sproščajo in naredijo človekov vsakdan prijetnejši.

Kako uporabiti Eteris roll on?

Moj Eteris roll-on je izdelek, ki ga nanesete na neobčutljive predele kože. Aplikator vsebuje majhno krogljico, ki omogoča precizen nanos izdelka na željeni predel.

Optimalni predeli za nanos: nanesite predvsem na predel zapestja in predel senc, lahko celo na predel za ušesom, kjer eterična olja prijetno izhlapevajo ter oddajajo prijetne pomirjajoče arome.

Frekvenca nanosa olja: olje lahko po potrebi nanesete tudi večkrat na dan. Izdelek lahko uporabite tudi kot parfumsko sredstvo.

Prednosti roll-ona Moj Eteris

  • enostaven ter hiter nanos
  • močno delovanje in prijeten vonj
  • občutek privlačnosti in zapeljivosti
  • diskreten izdelek
  • ustrezno majhen izdelek, primeren za vsako torbico
  • primerno za na potovanja
  • 100 % naravna eterična olja

Sestavine Moj Eteris glava roll-ona

Roll on nanašajte predvsem na predel senc, lahko tudi za ušesom.

Mešanico eteričnih olj plemenitijo predvsem sledeča: eterično olje poprove mete, zelene mete, pa tudi zimzelene, melise, bosvelije in muškatne kadulje, ki je biološko pridelano zelišče.

Vsa eterična olja so pomešana v kvalitetnem kokosovem olju, ki je mešanica lipidnih komponent in prijetnih arom, ki eterična olja še tesneje poveže ter jo oplemeniti.

Ali ste vedeli, da kar nekaj milijonov ljudi po vsem svetu trpijo zaradi glavobola in to iz različnih razlogov. Pogosto niso prepričani, kaj je pravi vzrok! Obstaja kar nekaj vzrokov, kot so stres, utrujenost, alergije, hormoni, prehranske pomanjkljivosti, zaprtje, slaba drža, nizek krvni sladkor in preobsežna poraba alkohola ali drog.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO LAHKO UKREPAMO?

Bolečino lahko sprožijo povsem običajne aktivnosti, na primer dotik, britje, umivanje,
zvečenje, poziranje, včasih celo govorjenje, le redko pa so v ozadju ogrožujoci dejavniki.

• Zdravljenje je v glavnem simptomatsko.

Bolečino poskusimo najprej nadzorovati z analgetiki, kot je na primer paracetamol.

• Če se bolečina ne umiiri, bolniku predpisejo antikonvulzivna zdravila, kotj e karbamazepin,
ki so ponavadi učinkovita pri nevralgijah.

Bolnik vzame analgetike, ko se pojavi bolečina, antikonvulzivna in antidepresivna zdravila pa je treba jernati vsak dan, da se prepreči napad.

KIRURSKO ZDRAVLJENJE

• Včasih je lahko vzrok nevralgije tudi turnor.

V tem primeruje treba raščo operativno odstraniti.

• Z operacijo je mogoče tudi sprostiti žilo, če ta pritiska na živec.

• Boiniki s hujšimi, kroničnimi bolečinami, ki se ne odzivajo na zdravljenje, se včasih odločijo
za prekinitev trigeminalnega živca.

Ta se lahko prereže, vanj se lahko vbrizga etanol ali pa se omrtvi z vročo sondo. Posledica posega je otopelost območja, ki ga je živec oskrboval.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja