x
Vse kategorije
Moja domača prva pomoč Tosama
Moja domača prva pomoč Tosama
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Moja domača prva pomoč Tosama

Proizvajalec: Tosama
Vsebuje najnujnejše sanitetne izdelke, namenjene oskrbi manjših površinskih ran.
Cena: 14,74 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Tudi najbolj spretni gospodinji ali mojstru se lahko zgodi, da se poškoduje pri domačih opravilih. Zaradi takšnih primerov je zelo dobrodošel mali komplet izdelkov prve pomoči, ki naj bi bil vedno pri roki. Eden naših nasvetov se glasi: Bodite pripravljeni na vse! Komplet izdelkov Moja domača prva pomoč vsebuje najnujnejše sanitetne izdelke, namenjene oskrbi manjših površinskih ran.

Priloge

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Živeti, kot je prijazno hrbtu
Neposredni priklon

Hrbet dela za nas tisto, česar se največkrat ne zavedamo. Če mora dolgo časa vztrajati v določenem položaju, odgovori z užaljeno zatrdelost jo, še posebno, če ste dolgo likali ali ure sedeli pred računalnikom. Da bi predvsem okrepili spodnji del hrbta in istočasno še mišice zadnjice in nog, obstaja enostavna vaja, ki jo lahko izvedete kadar koli med delom.

Stojite vzravnano, stopala so na tleh razkoračena in imajo zanesljiv stik s tlemi. Hrbtenica ostaja med vajo zravna na (glava tvori podaljšek hrbtenice), koleni sta iztegnjeni. Prekrižajte roki udobno za hrbtom, da potisnete rame nazaj, kjer naj ostanejo med vajo.

Z iztegnjeno hrbtenico upognite trup naprej le toliko, da v zadnjem delu nog čutite rahel vlek. Potem se spet počasi poravnajte. Naredite nekaj ponovitev. S tem priklonom ste naredili res nekaj dobrega, da vam bo hrbet ob naslednji obremenitvi hvaležen.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.