Moja domača prva pomoč Tosama

Vsebuje najnujnejše sanitetne izdelke, namenjene oskrbi manjših površinskih ran. Vsebuje najnujnejše sanitetne izdelke, namenjene oskrbi manjših površinskih ran.
514128 10732

Ocene in mnenja

Opis

Tudi najbolj spretni gospodinji ali mojstru se lahko zgodi, da se poškoduje pri domačih opravilih. Zaradi takšnih primerov je zelo dobrodošel mali komplet izdelkov prve pomoči, ki naj bi bil vedno pri roki. Eden naših nasvetov se glasi: Bodite pripravljeni na vse! Komplet izdelkov Moja domača prva pomoč vsebuje najnujnejše sanitetne izdelke, namenjene oskrbi manjših površinskih ran. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Živeti, kot je prijazno hrbtu
Neposredni priklon

Hrbet dela za nas tisto, česar se največkrat ne zavedamo. Če mora dolgo časa vztrajati v določenem položaju, odgovori z užaljeno zatrdelost jo, še posebno, če ste dolgo likali ali ure sedeli pred računalnikom. Da bi predvsem okrepili spodnji del hrbta in istočasno še mišice zadnjice in nog, obstaja enostavna vaja, ki jo lahko izvedete kadar koli med delom.

Stojite vzravnano, stopala so na tleh razkoračena in imajo zanesljiv stik s tlemi. Hrbtenica ostaja med vajo zravna na (glava tvori podaljšek hrbtenice), koleni sta iztegnjeni. Prekrižajte roki udobno za hrbtom, da potisnete rame nazaj, kjer naj ostanejo med vajo.

Z iztegnjeno hrbtenico upognite trup naprej le toliko, da v zadnjem delu nog čutite rahel vlek. Potem se spet počasi poravnajte. Naredite nekaj ponovitev. S tem priklonom ste naredili res nekaj dobrega, da vam bo hrbet ob naslednji obremenitvi hvaležen.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja