MoliCare Pad Mini predloge za lažjo obliko inkontinence, 30 predlog

Za lahko obliko inkontinence. Za lahko obliko inkontinence.
933104 6658

Ocene in mnenja

Opis

MoliCare Pad Mini vložki za lahko in srednjo inkontinenco.

Vpojne predloge z antibakterijskim, za kožo pH-nevtralnim distribucijskim slojem Dry Plus in izredno vpojnim jedrom, ki nevtralizira vonj. Netkana zgornja plast pokriva celotno površino, neprepustna zadnja stran pa je prekrita z mehko netkano zunanjo prevleko.

Predloge so anatomsko oblikovane, nog se oprijemajo z elastičnim naborkom, zagotavljajo pa optimalno udobje in zaščito pred ponovnim močenjem. S pomočjo dolgega samolepljivega traku jih je mogoče zanesljivo in diskretno namestiti v spodnje perilo.

Velikost: 27x14 cm

Prednosti predlog MoliCare Pad

MoliCare Pad predloge so izjemno diskretne ter opremljene z visoko vpojnim jedrom. Posebna tkanina na površini jedra preprečuje vračanje vlage in moženje površine kože. Tako jedro zadržuje tudi neprijetne vonjave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Divja vijolica, poljska mačeha Viola tricolor
Saponine, flavonoide in glikozide iz te rastline uporabljajo v različnih gotovih pripravkih, ki jih predpisujejo tako za zunanjo kot notranjo uporabo proti kroničnim kožnim boleznim, npr. sebo roičnemu dermatitisu pri malih otrocih, homeopatsko pa proti kožnim tegobam in revmatičnim težavam. Kot domače zdravilo proti prehladnim obolenjem in za čiščenje krvi priporočajo poparek (1-2 žlički na skodelico, počakati 10 minut) iz enakih delov zelišča divje vijolice, regratove korenine, lipovega cvetja in navadnega komarčka. Divja vijolica postaja vse bolj redka, zato je ne nabirajmo sami, ampak kupujmo pridelana zelišča.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja