MoliMed Comfort Maxi predloge za lažjo obliko inkontinence, 30 predlog

<p>MoliMed Comfort Maxi vložki za lahko in srednjo inkontinenco.</p>

MoliMed Comfort Maxi vložki za lahko in srednjo inkontinenco.

928437 3394

Ocene in mnenja

Opis

MoliMed Comfort Maxi vložki za lahko in srednjo inkontinenco.

Vpojne predloge z antibakterijskim, za kožo pH-nevtralnim distribucijskim slojem Dry Plus in izredno vpojnim jedrom, ki nevtralizira vonj. Netkana zgornja plast pokriva celotno površino, neprepustna zadnja stran pa je prekrita z mehko netkano zunanjo prevleko.

Predloge so anatomsko oblikovane, nog se oprijemajo z elastičnim naborkom, zagotavljajo pa optimalno udobje in zaščito pred ponovnim močenjem. S pomočjo dolgega samolepljivega traku jih je mogoče zanesljivo in diskretno namestiti v spodnje perilo.

Velikost: 45x20 cm

Prednosti predlog MoliMed Comfort

MoliMed Comfort predloge so izjemno diskretne ter opremljene z visoko vpojnim jedrom. Posebna tkanina na površini jedra preprečuje vračanje vlage in moženje površine kože. Tako jedro zadržuje tudi neprijetne vonjave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Kraški šetraj, gorski šetraj Satureja montana
V ostro dišeči, a kljub temu prijetno aromatični rastlini je eterično olje s cimolom, karvakrolom in številnimi drugimi sestavinami. To zelišče uporabljajo v domačem pripravku (1-2 žlički na skodelice, počakati 5-10 minut) za krepitev želodca, podobno kot timijan pa deluje tudi proti prehladnim obolenjem zgornjih dihalnih poti. V kuhinji je ta rastlina kot začimbnica izvrstna za enolončnice iz stročnic in listi in cvetovi za različne mesne jedi. Pri gojenju v cvetličnih posodah ali na zeliščnih gredicah je treba te nizke grmičke redno obrezovati, da se čim bolj košato razraščajo in poženejo dovolj mladih poganjkov.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja