MoliCare Pad Midi predloge za lažjo obliko inkontinence, 30 predlog

Za lahko obliko inkontinence. Za lahko obliko inkontinence.
805203 6659

Ocene in mnenja

Opis

MoliCare Pad Midi vložki za lahko in srednjo inkontinenco.

Vpojne predloge z antibakterijskim, za kožo pH-nevtralnim distribucijskim slojem Dry Plus in izredno vpojnim jedrom, ki nevtralizira vonj. Netkana zgornja plast pokriva celotno površino, neprepustna zadnja stran pa je prekrita z mehko netkano zunanjo prevleko.

Predloge so anatomsko oblikovane, nog se oprijemajo z elastičnim naborkom, zagotavljajo pa optimalno udobje in zaščito pred ponovnim močenjem. S pomočjo dolgega samolepljivega traku jih je mogoče zanesljivo in diskretno namestiti v spodnje perilo.

Velikost: 34x16 cm

Prednosti predlog MoliCare Pad

MoliCare Pad predloge so izjemno diskretne ter opremljene z visoko vpojnim jedrom. Posebna tkanina na površini jedra preprečuje vračanje vlage in moženje površine kože. Tako jedro zadržuje tudi neprijetne vonjave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Repičasta preobjeda, omej, lisjak Aconitum napellus
Repičasta preobjeda sodi med najučinkovitejše evropske strupene rastline. V vseh njenih delih je alkaloid akonitin, ki povzroči sprva vzburjenost, nato pa občutek mraza, motnje v sluhu in gluhost ter nazadnje smrt zaradi zastoja dihanja ali srca. Strupene učinkovine pridejo lahko v telo celo skozi nepoškodovano kožo. Zato repičasta in vse druge vrste preobjed nikakor niso primerne za samozdravljenje. Homeopatsko uporabljajo pripravke iz preobjed proti bolečinam, vročičnim obolenjem in motnjam srčnega ritma. Cvetovi so prilagojeni opraševanju z močnimi čmrlji, ki lahko edini dvignejo čeladasto oblikovan zgornji cvetni list.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja