x
Vse kategorije
MoliMed Premium Midi hlačne podloge, 14 predlog
MoliMed Premium Midi hlačne podloge, 14 predlog
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

MoliMed Premium Midi hlačne podloge, 14 predlog

Proizvajalec: Hartmann
Vpojne predloge za lažjo obliko urinske inkontinence velikosti 34x17 cm.
Cena: 4,16 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MoliMed predloge so bile zasnovane za lažjo do zmerno obliko inkontinence, pa tudi za uporabo po vaginalnih posegih. Odlikuje jih:

- diskretnost in enostavnost,
- izjemna moč vpijanja in nevtralizator vonjav,
- anatomska oblika,
- optimalna zaščita in varnost ter
- udobje pri nošenju.

Sestava

Vpojne predloge z antibakterijskim, ph nevtralnim Dryplus distribucijskim slojem in jedrom, ki nevtralizira vonj. Netkan zgornji sloj pokriva celotno površino, zadnja neprepustna plat pa zaradi mikropor diha. Oblikovane so glede na telo in so elastične (ob nogah). Varovane so s samolepilnim trakom, kar omogoča varnost in diskretnost.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vrednote so posamezniku nekakšni notranji zemljevidi, ki mu kažejo smer in s tem zagotavljajo notranjo trdnost, varnost in smisel nekega početja. Vrednost pa imajo šele takrat, ko posameznik vanje verjame. Mladostniku moramo torej dati možnost, da se sam prepriča in šele potem verjame v sprejete vrednote. To je njegova pravica.

Prvi del delavnice mentor izpelje poljubno, naj pa vsak udeleženec posebej poroča, kako se ta trenutek počuti. Mentor vsakogar vpraša: »Si prepričan, da se res tako počutišj- Pravilen je samo odgovor: "Prepričan sem, ker tako doživljam!" Naslednje vprašanje naj se glasi: »Kako pa ocenjuješ doživeto počutje?" Če ga ocenjuje kot dobro, ima zanj neko vrednost; če meni, da ni dobro, ga mentor vpraša, kaj namerava. S tem ga usmeri k premisleku, da lahko vrednoti le tisto, kar sam doživlja. Vsak naj navede po nekaj vrednot, v katere je prepričan, in pove, kako je do tega prepričanja prišel.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.