MoliMed Sportive hlačne podloge, 14 podlog

Molimed Sportive so podloge s popolnim prileganjem za aktivne. S svojo posebno zasnovo ponujajo visoko zaščito ter udobje v vseh okoliščinah. Molimed Sportive so podloge s popolnim prileganjem za aktivne. S svojo posebno zasnovo ponujajo visoko zaščito ter udobje v vseh okoliščinah.
19329 19329

Ocene in mnenja

Opis

MoliMed predloge so:

- predloge blikovane za lažjo do zmerno obliko inkontinence,
- za uporabo po vaginalnih posegih.

Lastnosti:

So diskretne in enostavne.

Hartmann Molimed predloge

- so anatomske predloge za šibko inkontinenco oz. oslabljen mehur.

Primerne so tudi kot zaščita po ginekoloških posegih ali porodu.

Odlična rešitev, široka ponudba izdelkov ter varnost v vseh okoliščinah odlikuje Molimed Sportive.

* Povečano udobje.
* Material diha.
* Popolna suhost.
* Mehki elastični trakovi v viišini križa.
* Zaščita pred uhajanjem urina.
* Diskretna zaščita za vsako gibanje.
* Fiksacija z lepilnim trakom.
* Diskretnost.
* Tanek izdelek.
* Preprečuje neprijetne vonjave.

Absorpcijska sposobnost:

rahla do zmerna absorpcija.

vsebina:
14 kosov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Še ena nevarnost pri kruhu je, da nekatere vrste temnega kruha, kot so rženi in črni, potresen z ovsom in semeni, prav tako ne vsebujejo veliko vlaknin. V resnici so namreč izdelani večinoma iz rafinirane bele moke in temni videz jim dajejo dodatki, kot je melasa.

Niste ravno jedec kruha? Kaj ko bi potem poskusili polnozrnata žita ali ovse ne kosmiče? Oboje je zdrava superhrana. Betaglukan, topna vlaknina v ovsu, deluje kot goba. Veže s holesterol om bogate žolčne kisline v črevesju in jih izloči. Posledica je nižji LDL-holesterol, ker se ga manj vsrka v krvni obtok. Če pojeste veliko skodelico ovsenih kosmičev na dan, lahko zmanjšate holesterol za dodatnih 2 do 3 odstotke, priporoča študija, objavljena v reviji Journal of the American Medical Association.

Zdrava in nasitna polnozrnata žita, ki so že pripravljena za uživanje, so idealna prikladna zdrava hrana, ki jo lahko pojeste kar iz škatle (v resnici so sijajen prigrizek). Harvardska študija je ugotovila, da so sodelujoči, ki so vsak dan uživali polnozrnata žita, imeli za 17 odstotkov manjšo verjetnost za smrt v naslednjih letih zaradi katerega koli vzroka in za 20 odstotkov manjšo verjetnost za smrt zaradi kardiovaskularnih bolezni kot tisti, ki so polnozrnata žita uživali redko ali jih sploh niso. Dodatna korist pa je nadzor telesne teže. Nedavna študija je ugotovila, da so ženske, ki so večkrat na teden uživale žita, tehtale za 4 kg manj od tistih, ki jih niso uživale.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja