MomMe krema za ritko, 50 mL

<strong>MomMe krema za ritko je izjemna hidratantna krema, ki je bogata z aktivnimi sestavinami, ki kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi ter izločki (urin, blato).</strong> MomMe krema za ritko je izjemna hidratantna krema, ki je bogata z aktivnimi sestavinami, ki kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi ter izločki (urin, blato).
8449 8449
Minimalno naročilo - količina:12

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: minimalna količina tega proizvoda je 12.

MomMe krema za ritko je izjemna hidratantna krema, ki je bogata z aktivnimi sestavinami, ki kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi ter izločki (urin, blato).

MomMe krema za ritko je hipoalergena, visoko kvalitetna ter povsem naravna formula za nego ter zaščito otroške ritke ter pleničnega predela. Krema je primerna za vse malčke ter za vse kožne tipe.

Izdelek ne vsebuje morebitnih alergenov, zato otroške kože ne draži. Izdelek ne vsebuje neprijetnih vonjav in eteričnih olj, zato je krema primerna tudi za atopike.
Krema za ritko vsebuje zaščitni cinkov oksid, ki tvori dodatno kožno bariero, ki zaščiti kožo pred vdorom neželjenih mikro organizmov.

MomMe krema za ritko vsebuje tudi visokokvalitetna olja (kot so makadamijevo, babassu, ricinusovo in olje lubenic), vsebuje pa tudi izveček navadne kamilice - bisabolol, vitamina E, ki obnavlja in kompleksa rastlinskih lipidov, ki blaži razdraženo kožo in krepi povrhnjico.

Izdelek pripomore k zaščiti kože pleničnega predela, jo intenzivno vlaži ter globinsko neguje.

• neguje, hidratizira in ščiti kožo pleničnega področja
• pomaga ublažiti razdraženost
• blaži rdečično kožo

Z roko zajemite potrebno količino kreme, premešajte med prsti in nanesite na želeni predel. Krema se z rahlimi krožnimi gibi hitreje, bolje in globlje vpije, njen izkoristek in korist za kožo pa sta posledično večja.

Uporaba MomMe kreme za ritko

Uporabljajte ga po umivanju oziroma čiščenju otroške ritke, ko je le-ta osušena. Nanesite venomer pri previjanju otroške ritke, še posebej pa nanos ponovite, če je koža prekomerno razdražena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Infekcija želodca in črevesja

Odločitve s pomočjo zdravnika
Če težave najpozneje v dveh tednih ne minejo ali so zelo hude, se morate obrniti na zdravnika - prav tako v primeru, če nastopijo opozorilni znaki: vročina in splošna slabost; pogosto, neustavljivo bruhanje - tudi krvi; močne bolečine v trebuhu; kri, pene ali gnojna vsebina v blatu; močna driska pri dojenčkih, majhnih otrocih in starejših ljudeh; naraščajoča utrujenost ali vrtoglavost; suha usta: kožna guba ne izgine normalno hitro, ko jo naredimo z dvema prstoma; temen urin (znaki izsušitve); driska do šest tednov po antibiotični terapiji ali po vrnitvi s potovanja v tujini; driska, ki se izmenjuje z zaprtjem in nenadzorovano uhajanje blata.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MomMe MomMe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja