MON toaletna voda mošus in pačuli, 100 mL

MON toaletna voda z vonjem mošusa in pačulija predstavlja zanimivo dišavo klasičnega vonja s sodobnim pridihom. MON toaletna voda z vonjem mošusa in pačulija predstavlja zanimivo dišavo klasičnega vonja s sodobnim pridihom.
25960 25960

Ocene in mnenja

Opis

MON toaletna voda z vonjem mošusa in pačulija predstavlja zanimivo dišavo klasičnega vonja s sodobnim pridihom.

Lastnosti MON toaletne vode

  • ne vsebuje glutena
  • brez sintetičnih barvil in parabenov
  • primerna za vegane
  • ni testirana na živalih

Delovanje toaletne vode MON

Ponesla vas bo klasična razkošna vonjava mošusa, ki je v toaletni vodi MON oplemenitena z naravnim eteričnim oljem pačulija. Izjemna kombinacija bo razvnela vaše čute s svojim opojno dišečim vonjem.

Dišava mošusa je pridobljena izključno iz naravnih veganskih sestavin. Podjetje MON ta prijeten klasičen vonj ustvari z mešanjem več kot sedemdesetih naravnih sestavin. Vonj mošusa je zelo priljubljen vonj že iz časa antike, ko je bil izključno živalskega izvora. Številni proizvajalci ga poustvarjajo večinoma s sintetičnimi sestavinami, MON pa že več kot dvajset let izdeluje esenco popolnoma iz naravnih sestavin.

Pačuli ima izredno močan vonj, ki je zelo poseben in nepozaben. Intenziven sladkast vonj deluje toplo in je izredno prodoren. Pogosto ga kombiniramo s citrusnimi in stimulativnimi eteričnimi olji. V majhnih količinah eterično olje pačulija spodbudi, v večjih količinah pa ima popolnoma nasproten učinek. Eterično olje pačuli, ki je dodano toaletni vodi MON je popolnoma naravno s certifikatom Cosmos-Ecocert.

Uporaba prijetne dišave

Popršite na željena mesta in uživajte v vonju. Preprečite stik z očmi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: MON Cosmetics MON Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov