MonuCist, 20 tablet

MonuCist tablete so inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstraktom brusnice - vsebuje brusnico DMAC. MonuCist tablete so inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstraktom brusnice - vsebuje brusnico DMAC.
2022-04-18 15,58 €
30162 30162

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

URINARNI TRAKT

MonuCist tablete so inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstraktom brusnice - vsebuje brusnico DMAC.

MonuCist tablete vsebujejo ekstrakt brusnice, prav tako pa vsebuje tudi prah navadnega slezenovca ter poznanega vednozelenega gornika.

Uporaba prehranskega dodatka MonuCist Forte

Vzemite ter zaužijte po eno do dve tableti prehranskega dodatka dnevno, s kozarcem vode. Najprimernejši čas za zaužitje prehranskega dopolnila je večer pred počitkom.

2 tablet MonuCist vsebujeta

120 mg izvlečka brusnice

200 mg gozdnega slezenovca

36 mg proantocianidinov

600 mg vednozelenega gornika

120 mg arbutina

Prehransko dopolnilo hranite na varnem pred dosegom otrok, zaščiteno pred svetlobo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi vi ne boste stali križem rok. Ko boste s šolarji na sprehodih v naravi, jih naučite, naj bodo pozorni tudi na vonjave, ki spremljajo dogajanje v okolju: na vonj po pokošenem senu, dimu, kisu, trohnobi, gnit ju, vročem asfaltu, znoju, pečenem mesu, konjskem hlevu, izpušnih plinih, umazanem stranišču itd. Ob tem naj se učijo biti pozorni na čustveno doživljanje teh zaznav, naj jih opišejo z besedami, izrazijo z mimiko obraza ali z gibam telesa. Vsekakor naj bi otroci že pred vstopom v šolo poznali nekatere osnovne vonjave, kot so npr. kis, čebula, česen, janež, poprova meta, limona, pomaranča, bor, rožmarin, cimet, nagelj, vrtnica, vijolica, kamilica, lipa in ostale prijetne in neprijetne, užitne in neužitne, nevarne in nenevarne dišeče snovi, ki jih imate doma na nizkih ali na otrokom nedostopnih visokih policah.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja