MorDHA MINI 3+ dopolnilo, 60 kapsul

MorDHA MINI 3+ za otroke je prehranski dodatek, ki je primeren predvsem za otroke od 3 leta starosti dalje. MorDHA MINI 3+ za otroke je prehranski dodatek, ki je primeren predvsem za otroke od 3 leta starosti dalje.
540129 8903

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.MorDHA MINI 3+ za otroke je prehranski dodatek, ki je primeren predvsem za otroke od 3 leta starosti dalje. Nadomeščanje omega maščobnih kislin je izredno pomembno, saj je ustrezna količina DHK in EPA izrednega pomena pri ohranjanju otroškega vida ter možganskih ter kognitivnih funkcij. Pomanjkanje teh omega maščob lahko vodi do resnih problemov pri otroškem razvoju.

MorDHA MINI 3+ je prehransko dopolnilo, ki je primerno za splošno odpornost vašega otroka, obogateno je s "pametnimi" maščobnimi kislinami, ki so za otroški dobrobit izrednega pomena. Kapsule so tako majhne, da požiranje le-teh ne predstavlja nikakršnega problema za vašega nadobudneža.

Vsebino kapsule nikoli ne mešajte s prevročo hrano, saj tako izničite delovanje vseh aktivnih komponent v hranljivi omega maščobni mešanici. Izdelek ne vsebuje glutena ali maščobnih komponent, ker pa je obogaten z naravnim vitaminom D pa je primeren predvsem za delovanje možganov.

MorDHA MINI 3+ je prehransko dopolnilo z visoko koncentriranim ribjim oljem, ki vsebuje pomembni omega-3 maščobni kislini EPK in DHK, DHK ima vlogo pri delovanju možganov.  Koristni učinek na možgane se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.

Prednosti prehranskega dopolnila MorDHA MINI 3+

- visoka vsebnost kvalitetnih omega maščob in drugih sestavin
- edinstvena čistost in kvaliteta olja
- primerno ter optimalno razmerje vsebnosti EPA in DHA
- proizvodnji proces je napreden ter naravnovarstveno orientiran

Dve mehki kapsuli vsebujeta

Koncentrirano ribje olje iz globokomorskih rib (830 mg)
Omega-3 maščobne kisline (332 mg)
- EPK (eikolapentaenojska kislina) (54 mg)
- DHK (dokozaheksanojska kislina) (249 mg)

Uporaba in odmerjanje MorDHA MINI 3+ dopolnila

Otrokom, starejšim od 3 let, svetujemo uživanje 1 kapsul MorEPA MINI na dan med jedjo.
Izdelek je primeren tudi za odrasle, ustrezno odmerjanje je po 2 kapsuli MorEPA MINI 3+ tekom celotnega dne - odmerjanje naj bo med obrokom.

Kapsulo lahko odprete in vsebino zmešate s hrano. Vsekakor je možno kapsulo tudi prežvečiti oziroma jo lahko odprete.

Kapsulo lahko zaužijejo tudi odrasli - odmerjanje je 2 kapsuli na dan med ali pred jedjo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ohromitev obraznega živca

Ukrepi zdravnika:
Natančno vas bo pregledal, izmeril krvni tlak, posnel elektrokardiogram in izmeril krvni sladkor. V primeru, da bo tlak zelo visok, vam bo dal pod jezik tableto za zniževanje krvnega tlaka. V primeru slabše zasičenosti vaše krvi s kisikom vam bo dovajal še kisik po nosnem katetru ali maski. Leže vas bodo čimprej prepeljali v bolnišnico, kjer izvajajo trombolizo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BellaPierre BellaPierre
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja