x
Vse kategorije
Mueller črni ščitniki za koleno, 1 par
Mueller črni ščitniki za koleno, 1 par
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mueller črni ščitniki za koleno, 1 par

Proizvajalec: Mueller
Lahko polnilo je trpežno, se ne guba in ne zdrsava.
Cena: 19,62 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Univerzalni, posebno dolgi ščitniki za koleno ščitijo pred udarninami, modricami in odrgninami. Elastičen material omogoča enostavno natikanje in snemanje in odlično prileganje.

Lahko polnilo je trpežno, se ne guba in ne zdrsava. Lahko se uporabljajo tudi kot ščitniki za komolce. Primerni so za odbojko, košarko, rolanje, hokej na travi in softball.

povečana zaščita, lahko, gosto oblazinjenje, ki se prilega sklepu
zunanji del, ki se ne trga in popolnoma prešiti robovi za večjo trpežnost
fleksibilen elastični material za polno gibljivost
primeren za ženske in moške
1 par

Velikost

univerzalna
(ustreza obsegu kolena od 30 - 43 cm )

Priloge

Ali ste vedeli

Krčne žile

Se je krčnim žilam mogoče izogniti?
S pomočjo lažjih vaj in z upoštevanjem nekaterih varnostnih ukrepov se lahko izognemo nastanku krčnih žil. Tovrstni preventivni ukrepi so še posebej smiselni, kadar so krčne žile prisotne pri naših krvnih sorodnikih.

Najboljšo zaščito nudi redna telesna aktivnost, predvsem gibanje nog. Mišična črpalka v delu golenskega mišičevja je lahko s pomočjo hoje, pohodništva, nordijske hoje, teka, kolesarjenja ali aerobike še dodatno okrepljena. Priporočljiva oblika treninga je tudi plavanje; pri tem je smiselno in priporočljivo, da se plava v primerno hladni, sveži vodi.

Zelo smiselno je, da si redno privoščite dovolj počitka, pri čemer naj si odpočijejo predvsem noge. Med stojo je zelo priporočljivo goleni redno dvigovati nazaj in jih razmigovati.

Med daljšim sedenjem naj noge ne bodo prekrižane. Krvno žilje v delu kolena bo zaradi tega stisnjeno, s tem pa se bo krvni pretok poslabšal oziroma bo dodatno omejen. Sproščeno iztegovanje nog in pogosto menjavanje položajev bo delovalo zelo blagodejno. Priskrbite si udobne stole, v njih pa se premikajte, da bo tudi krvni tok spodbujen, stopala pa ne bodo tako hitro postala hladna.

S pomočjo uravnotežene prehrane, ki vsebuje zadostno količino balastnih snovi (predvsem polnozrnati kruh, sadje in zelenjava). se izognemo zaprtju in s tem tudi krčnim žilam. Tudi prekomerno telesno težo se lahko z vlakninami polno prehrano bolje obvladuje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.