x
Vse kategorije
Mueller Hg80 opornica za zapestje, 1 opornica
Mueller Hg80 opornica za zapestje, 1 opornica
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mueller Hg80 opornica za zapestje, 1 opornica

Proizvajalec: Mueller
Opornica, izdelana iz visoko zmogljivega materiala Hydracinn.
Cena: 39,99 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Mueller Hg80 opornica za zapestje je opornica, ki je izdelana iz visoko zmogljivega materiala Hydracinn. Lastnost omenjenega materiala je, da ne vsebuje lateksa ali neoprena.

Hydracinn material je material, ki je visoko kvaliteten, odporen na vlago in omogoča vzdrževanje telesne toplote med gibanjem.
Ob enem je potrebno poudariti, da Mueller Hg80 opornica za zapestje vsebuje tudi protimikrobno zaščito na zunanji strani opornice.

Osnovni rokav je iz antimikrobnega materiala, zračen in zelo mehak na dotik ter omogoča visoko udobnost nošenja. Jeklene vzmeti podpirajo šibko in poškodovano zapestje in s tem lajšajo bolečine ter preprečujejo nastanek ponovne poškodbe.

Opornica tako prisili zapestje v pravilen položaj in daje stabilnost sklepu. Enostavno natikanje in snemanje. Priložena je vrečka za shranjevanje.

Velikost opornice (obseg zapestja)

Regular - obseg zapestja med 15 - 20 cm
Large - obseg zapestja med 20 - 22 cm

Priloge

Ali ste vedeli

Krvavitev v možgane

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Ko je prišlo do krvavitve v možganih, ne moremo nič narediti sami. Prizadeti potrebuje nujno medicinsko pomoč, zato ne oklevajte in takoj pokličite rešiino službo!

Rehabilitacija. Pri manjši krvavitvi v možgane, kjer ni potrebna operacija, sta v fazi zdravljenja pomembna predvsem mir in sprostitev. Vse, kar znižuje krvni tlak in zmanjšuje krvavitev v možgane pripomore k hitri ozdravitvi.

Če pa po krvavitvi v možgane pride do nevroloških izpadov, je treba deficite, kolikor se le da, ponovno odpraviti. To pa je glede na težavnost poškodb v možganih dolgotrajna in naporna pot, ki jo je treba opraviti s pomočjo specializiranih terapevtov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.