Mueller šarnirna opornica za koleno

Oklepajoč dizajn omogoča enostavno natikanje in snemanje, opornik pogačice pa stabilizira in ščiti pogačico.
572721 4558
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Oklepajoč dizajn omogoča enostavno natikanje in snemanje, opornik pogačice pa stabilizira in ščiti pogačico. Nastavljivi jermeni omogočajo individualno nastavitev kompresije.

Odlična opornica za šibka ali poškodovana kolena, ki potrebujejo maksimalno srednjo/stransko oporo brez omejevanja gibljivosti. Ta opornica pomaga nadzorovati dislokacijo pogačice ter lajša in pomaga zdraviti hondromalacijo (nadraženo pogačico).

izredno močni, patentirani tritočkovni šarnirji omogočajo neomejeno, naravno gibanje kolena nastavljivi jermeni omogočajo individualno nastavitev kompresije
opornik pogačice stabilizira in ščiti pogačico popolnoma obšiti robovi z mehkimi šivi preprečujejo draženje in odrgnine odprt zadnji del preprečuje gubanje primerna za levo in desno koleno.

Velikost

Regular 31 - 41 cm
L 41 - 51 cm

Zmerite obseg kolena čez pogačico

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krčne žile

Koga lahko bolezen prizadene?
Skoraj vsak peti odrasel prebivalec srednje Evrope trpi za krčnimi žilami. Ženske so trikrat pogosteje prizadete od moških, možnost obolenja pa se s starostjo povečuje. Prvi znaki se pojavijo predvsem med tridesetim in štiridesetim letom življenja. V večini primerov ne obstaja samo en sam razlog, ki bi povzročil krčne žile, temveč je prisotna cela kopica neugodnih dejavnikov, ki povzročijo njihov nastanek. Pomembna je dedna podlaga, saj se tveganje bistveno poveča, če se je v družini pri več sorodnikih pojavila ta oblika obolenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mueller Mueller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja