Mueller toplo hladni povoj s pasom, 1 povoj

Mueller toplo hladni povoj je idealen kompresijski povoj, namenjen nameščanju na poškodovane okončine in predvsem telesne zgibe. Mueller toplo hladni povoj je idealen kompresijski povoj, namenjen nameščanju na poškodovane okončine in predvsem telesne zgibe.
6723 6723

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Mueller toplo hladni povoj je idealen kompresijski povoj, namenjen nameščanju na poškodovane okončine in predvsem telesne zgibe. Mueller toplo hladni povoj je zelo enostavne za uporabo.

Mueller toplo hladni povoj uporabljamo tako, da vrečko, ki ima funkcijo hlajenja in gretja ob enem pričvrstimo na prizadeto področje in s priloženim povojen pričvrstimo in temeljito fiksiramo.
Izdelek je namenjen hladni in topli terapiji.
Mueller toplo hladni povoj hitro pomiri bolečino in ublaži oteklino po udarcih, izvinih, nategih.

Priprava vrečke Mueller

Mueller toplo hladni povoj hranite v zmrzovalniku, pred samo uporabo naj bo to vsaj 90 minut. Tudi po ohlajanju vrečka ostane mehka in se prilagodi predelu telesa, kamor jo položimo.
Primerna je za uporabo pri izvinih, izpahih, modricah.
 
Za toplotno terapijo vrečko položimo v vrelo vodo za 8 min (5 min, če je vrečka na sobni temperaturi). Toplota pospeši cirkulacijo in s tem zdravljenje. Vrečko lahko segrejemo tudi v mikrovalovni pečici.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ledvična odpoved

Odločitve s pomočjo zdravnika
Dializa. Ledvice so prvi organski sistem v človeškem telesu, za katerega obstaja umetno funkcionalno nadomestilo: hemodializa (čiščenje krvi). Postopek se uporablja v zadnjem stadiju ledvične insuficience; brez dialize se odpoved ledvic v kratkem času konča s smrtjo.

Transplantacija (presaditev) organa. Nadaljnja možnost je transplantacija tuje ledvice, vendar pa postopka še zdaleč ni mogoče ponuditi toliko ljudem, kot bi ga potrebovali, saj so primerne ledvice darovalcev redke. Čakanje na ledvico je pogosto uničujoče dolgotrajno in večkrat celo brezuspešno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mueller Mueller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede