Mueller XLP nogometna opornica za gleženj - črni odtenek, 1 opornica

Mueller XLP nogometna opornica je namenjena mobilizacji gležnja za podporo gležnja ter šibkih in poškodovanih gleženjskih ligamentov.
25643 25643

Ocene in mnenja

Opis

Mueller XLP nogometna opornica je namenjena mobilizacji gležnja za podporo gležnja ter šibkih in poškodovanih gleženjskih ligamentov. V času nujne telesne vadbe je dobra opora gleženjskega predela še posebej pomembna, če je obremenitev konstantna pa lahko omenjenemu predelu povzročimo še več škode.

Mueller XLP nogometno opornico uporabljajte pri igranju nogometa, teku, gimnastiki in ostalih telesno napornejših športnih aktivnostih.

Visok sprednji razrez in ozko dno omogočata udobno gibanje in fleksibilnost gležnja. Vstavljen togi plastični material na obeh straneh pomaga pri dodatni podpori gležnja, mrežast ortopedski vložek pa daje večjo zračnost.

Nameščanje Mueller XLP nogometne opornice

Mueller XLP nogometna opornica je odličen pripomoček v času, ko vaš gleženj ni v najboljšem stanju. Opornica se namesti tako, da jo navlečemo na gleženjski predel. Da pa bo opora zadosti trdna uporabite vezalke, ki jih trdno zavežite.

Vzdrževanje Mueller XLP manšete

Mueller manšeto perite le ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku. Ne likajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mueller Mueller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja