Multi-Gyn IntiSkin sprej, 40 mL

<p>Multi-Gyn IntiSkin neposredno laj&scaron;a nev&scaron;ečnosti na območju kože in sluznice intimnega predela. Daje občutek svežine.</p>

Multi-Gyn IntiSkin neposredno lajša nevšečnosti na območju kože in sluznice intimnega predela. Daje občutek svežine.

498289 26501

Ocene in mnenja

Opis

Multi-Gyn IntiSkin je intimni sprej namenjen vlaženju predelov na področju sluznice intimnega predela. Intimni sprej je primeren za negovanje ter lajšanje vseh neprijetnosti na področju intimnih predelov.

Multi-Gyn IntiSkin sprej za intimno nego ter higieno je primeren za prijetno hlajenje kože intimnih predelov, odpravlja neprijetne vonjave saj prijetno odišavi ter daje občutek svežine.

Prednosti izdelka Multi-Gyn IntiSkin

- deluje prijetno hladilno
- olajša srbečice, ohladi nanešen predel
- prijetno osveži intimni predel
- odpravlja neprijeten vonj
- je varen in naraven

Navodila za uporabo Multi-Gyn IntiSkin spreja

Nanesite Multi-Gyn IntiSkin najmanj dva do tri krat na dan ali kadar potrebujete občutek olajšanja in svežine.

Razpršite na kratko enkrat ali dvakrat na intimno območje. Multi-Gyn IntiSkin lahko pršimo pod vsakim kotom, celo  s strani ali obrnjeno na glavo.

Uporabite Multi-Gyn IntiSkin, da bi ublažili:

srbenje, draženje v intimnem predelu po britju/voskanju, po sanitarnem brisanju, po odrgninah povzročenih s spodnjim perilom, po miljenju, po brisanju po nujni potrebi, kolesarjenju, športu, ter po spolnih odnosih.

Sestavine Multi-Gyn IntiSkin spreja

voda,  ekstrakt aloe barbadensis, izopropil izosterat , isoceteth-20, betain, gliceret-26, pantenol, kaprl/kaprilni triglicerid, propilen glikol izosterat, sorbitan izosterat, dimetil isorbid, PPg-15 stearil eter, cinkov glukonat, skvalen, salicilna kislina, alantoin, parfum, natrijev hidroksid, galaktoarabinan, poliglukuronska kislina krospolimer

2QR-kompleks:


Je povsem naraven patentirano priznan kompleks, narejen iz polisaharidnih molekul, ki je prisoten v izdelku Multi-Gyn IntiSkin ter uravnava naravno kožno floro na varen in naraven način.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ginekološki izdelki pri vnetjih!

Do vaginalne glivične okužbe in bakterijske vaginoze pride zaradi porušenega naravnega ravnovesja med bakterijami in glivicami v nožnici. Bakterije ustvarjajo naravno kisel pH nožnice, v katerem...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Multy-gyn Multy-gyn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede