Multi-gyn tablete za vaginalno uporabo, 10 tablet

Učinkovito preprečujejo in odpravijo vaginalne infekcije in težave. Intenzivna, optimalna in ženskam prijazna vaginalna higiena. Uporabljajo se v kombinaciji z vaginalno prho Multi-Gyn.<br> Učinkovito preprečujejo in odpravijo vaginalne infekcije in težave. Intenzivna, optimalna in ženskam prijazna vaginalna higiena. Uporabljajo se v kombinaciji z vaginalno prho Multi-Gyn.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
486116 767

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Uporaba

Multi-gyn šumeče tablete se uporabljajo za izpiranje nožnice. Učinkovito preprečujejo in odpravijo vaginalne infekcije in težave, kot so: srbenje, pekoč občutek in neprijeten izcedek in/ali vonj.

Multi-gyn tablete vzdržujejo naravno in zdravo vaginalno floro.

Doziranje

Zlomite Multi-gyn tableto in jo raztopite v Multi.gyn Vaginal Douche plastenki, napolnjeni z mlačno vodo. Za intenzivno nego nožnico izpirajte najmanj 1-krat tedensko. V primeru nožničnih infekcij ali težav je priporočljivo izpiranje 2-krat dnevno, 5 dni zapored.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ginekološki izdelki pri vnetjih!

Do vaginalne glivične okužbe in bakterijske vaginoze pride zaradi porušenega naravnega ravnovesja med bakterijami in glivicami v nožnici. Bakterije ustvarjajo naravno kisel pH nožnice, v katerem...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Dušiti, pariti ati kaj drugega?

Dušenje je kuhanje v lastnem soku. Sprva dodamo malo maščobe, da se jed ne prismodi. Potem dodamo razrezan o zelenjavo, ki oddaja tekočino - morda prilijemo še malo vode. Nato kuham o naprej na nizki temperaturi. Zlasti okusna in blaga je dušena zelenjava. Listnato zelenjavo, kakršni sta špinača in blitva, najprej pustimo, da se sesede v ponvi, potem pa jo na hitro podušimo.

Čvrsto in veliko zelenjavo, kot so cvetača, brokoli, ohrovt ali koleraba, pa tudi krompir, po navadi skuhamo v vodi. Zdrava alternativa je parjenje - kuhanje v pari. Večinoma na posebnem vložku za parjenje v loncu ali kozici ali pa v parilniku. Njegova prednost je v tem, da ?ima uro in ugasne sam. Vodo iz parilnika shranimo, uporabimo jo za kakšno om ako. Parjena zelenjava se zmehča povsem brez maščobe. Pri kuhanju in parjenju zelenjavo vedno pokrijte s pokrovko, da tekočina ne izpari in se vam zelenjava ne prismodi.

Različica je kuhanje v voku: na drobno na rezano zelenjavo le na hitro pri močni vročini popecite brez pokrovke. Tako bo zelenjava ostala hrustljava. Če je zrezana na dovolj majhne koščke, je primerna tudi za otroka.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Multy-gyn Multy-gyn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja