Multi-gyn vaginalna prha, 1 prha

Prijazen in ergonomsko oblikovan izdelek za vaginalno izpiranje. Prijazen in ergonomsko oblikovan izdelek za vaginalno izpiranje.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
486108 1287

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Marija **** 2. 10. 2015 02:00
S kupljenim izdelkom sem zadovoljna,kupila sem ga zato ,ker delam eno terapijo,in ga uporabljam zjut... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Lastnosti

- Je uporabnicam prijazen in ergonomsko oblikovan izdelek. Uporabi se lahko v poljubnem položaju.

- Idealen je za intenzivno vaginalno higieno, za preprečevanje vaginalnih infekcij in težav.

- Omogoča optimalno izpiranje, saj nastavek brizga bočno in naprej.

- Posebna membrana preprečuje vsrkavanje tekočine in hkrati preprečuje nastajanje pritiska.

- Gladek in gibek cevkast nastavek v kombinaciji z nastavljivim kotom stiskanje plastenke zagotavlja popolno udobje pri uporabi.

- Izdelek je idealen v kombinaciji z Multi-Gyn tabletami, vendar je primeren tudi v kombinaciji z drugimi tekočinami za izpiranje nožnice.

Sestava, oblika

Multi-Gyn Vaginal Douche je registriran v Evropi. Odlikuje ga ergonomska oblika. Zaradi edinstvene oblike in funkcionalnosti, je to edina vaginalna prha s statusom medicinskega pripomočka razreda l.

BioCIin Multi-Gyn Vaginal Douche je sestavljen iz praktične stiskalne plastenke z gibljivim vratom. Na plastenko je pritrjen upogljiv gladko zaokrožen aplikator z vgrajenim silikonskim oddušnikom. Plastenka se zlahka stisne z eno roko. Poseben silikonski oddušnik omogoča, da tekočina zgolj izteče iz plastenke, ne more pa nazaj vanjo.
V nožnici se ne ustvari pritisk, zaradi česar je izdelek popolnoma varen.

Uporaba

- Za splošno vaginalno nego.
- Za intenzivno nego v primeru povečanega izcedka, neprijetnega vonja ali obarvanosti izcedka, srbenja, draženja in pekočega občutka,
- Za preprečevanje vaginalnih infekcij in za pomoč pri odpravljanju glivičnih in bakterijskih infekcij,

Za zdravo nožnico je pomembna dobra in ustrezna vaginalna higiena, še zlasti v obdobju spolne aktivnosti, med menstruacijo in ob pojavu vaginalnih težav in/ali infekcij

Navodila za uporabo

Vaginalna prha se lahko uporablja v različnih položajih: sede na straniščni školjki, stoje pri tuširanju ali leže v kopaini kadi. Pomembno je, da lahko tekočina po izpiranju neovirano odteče.

1.Poiščite udoben položaj za izpiranje.
2.Do vrha rebrastega dela plastenke natočite mlačno vodo.
3.Prelomite Multi-Gyn tableto in jo vstavite v plastenko.

Z izpiranjem nožnice se ostanki celičnega materiala in izločkov, ki se sicer zbirajo na in ob materničnem vratu, odplaknejo.
V primeru vaginalnih infekcij se skupaj z izločki odplaknejo tudi škodljivi mikrobi. Multi-Gyn Vaginal Douche je medicinski pripomoček namenjen preprečevanju vaginalnih infekcij (denimo glivičnih okužb) in za pomoč pri njihovem odpravljanju.

Pogostost uporabe

Kako pogosto naj poteka izpiranje, je odvisno od stanja nožnice pri vsaki posameznici (nekatere ženske so bolj kot druge dovzetne za vnetja), življenjskega sloga, spolnih odnosov (brez zaščite), menstruacije itd.

Za učinkovito vaginalno nego običajno zadostuje, če se Multi-Gyn Vaginal Douche uporabi enkrat tedensko.
Kadar je potrebna posebna vaginalna nega, denimo v obdobju menstruacije, ali kadar želite preprečiti vaginalne težave, bo zadostovalo izpiranje trikrat tedensko (vsak drugi dan).

Za blažitev vaginalnih težav in za pomoč pri odpravljanju vaginalnih infekcij je priporočljivo izpirati nožnico dvakrat dnevno, pet dni zapored.
Če težave ne ponehajo, se posvetujte z zdravnikom.

Multi-Gyn Vaginal Douche in nosečnost
Kolikor je znano, je uporaba Multi-Gyn Vaginal Douche v normalni nosečnosti varna. Za varnost je zlasti pomembno, da med izpiranjem v nožnici ne nastaja pritisk.
Če želite zanositi, se odsvetuje uporaba prhe takoj po spolnih odnosih. Bolje je počakati in jo uporabiti šele dan kasneje. Vaginalna prha ni primerna kot kontracepcijsko sredstvo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ginekološki izdelki pri vnetjih!

Do vaginalne glivične okužbe in bakterijske vaginoze pride zaradi porušenega naravnega ravnovesja med bakterijami in glivicami v nožnici. Bakterije ustvarjajo naravno kisel pH nožnice, v katerem...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

?Žita, kot so riž, kuskus ali bulgur, pa tudi otrobi, dobimo vse pogosteje že predparjena (parboiled). Seveda je v njih nekoliko manj vitaminov in vlaknin, vendar so te priloge kljub temu odlične za družinsko kuhinjo, če le niso začinjene, če so brez dodatnih pri okusov in niso obogatene s tisočerimi dodatki. Dajte prednost polnozrnatim izdelkom - predparjeni so veliko mehkejši in prijetnejši za žvečenje.

Instantni krompirjev pire in instantni krompirjevi cmoki so še močneje začinjeni in vsebujejo žveplo, česar vsakdo ne prenese najbolje. Če je družini prav - naj bo, sicer pa je bolj preprosto in zdravo narediti domač pire iz svežega krompirja. Gre za vsakodnevne navade.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Multy-gyn Multy-gyn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede