x
Vse kategorije
Multi-Mam Compresses mehke zaščitne blazinice, 12 blazinic
Multi-Mam Compresses mehke zaščitne blazinice, 12 blazinic
Oceni izdelek in zasluži
5.0 5

Multi-Mam Compresses mehke zaščitne blazinice, 12 blazinic

Proizvajalec: Bioclin
Bioaktivni obkladki za intenzivno nego bradavic.
Cena: 10,31 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Eva*** | 12. 11. 2012 01:00
/
Ne vem kaj naj rečem drugega kot izvrstn blazinice. Če ne bi bile te blazinice ne bi bila sposobna črpati mleko do otrokovega 13. meseca. Res izboljšajo in pozdravijo kožo, ki je bila od pogostega črpanja že zelo "znucana".
Teja*** | 4. 05. 2018 11:59
Super blazinice
S sinom se nisva znala pravilno pristaviti in s tem seveda so trpele bradavice in poleg lanolina so te blazinice vrhunska nega za res razbradane nradavice. Priporocam, da jih imate v hladilniku, za dosatni blailni ucinek.
Katja*** | 23. 11. 2019 09:42
Katjuša
Multi mam so me po vsakem porodu rešile. Zagovarjam dojenje, ki se prilagaja otrokovim potrebam. V prvih tednih to lahko pomeni tudi "cluster feeding" (dojenje, ki traja tudi več ur). Zaradi tega, v prvem mesecu nekajkrat prišlo do poškodbe bradavice. Če sem uporabila multi mam blazinico- ne samo, da se je ranica v dveh dneh zacelila, začutila sem tudi takojšnje olajšanje. Blazinice imajo namreč hladilen učinek. Ko je bil sin star 8 mesecev me je nekajkrat močno ugriznil v bradavico, tudi takrat so mi multi mam zelo pomagale.

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Uporaba Multi-Mam Compresses

Multi-Mam Compresses so posebej izdelane za intenzivno nego bradavic doječih mamic. Vsebujejo patentiran 2QR-kompleks, ki na varen in edinstven način blokira škodljive bakterije. Multi-Mam Compresses neposredno blažijo vnete bradavice, poskrbijo za optimalno stanje kože in preprečujejo vnetja.

Multi-Mam Compresses neposredno blažijo težave zunanjega intimnega in analnega predela ( tudi za otroke).
Vsak obkladek je prepojen 1 bioaktivnim gelom. Gel je izdelan izključno Iz naravnih rastlinskih sestavin, ki so povsem neškodljive jn ne povzročajo nikakršnih težav, tudi če jih pogoltnets, Pred dojenjem gela ni potrebno odstraniti.
Gel ima prijeten sladkast okus.
- Na varen in naraven način nevtralizirajo škodljive mikroorganizme.
- Preprečujejo infekcije (mastitis).
- Pospešijo naravni proces zdravljenja.
- Neposredno blažijo vnete bradavice.
- Poskrbijo za takojšnje Udobje in olajšanje.
- So idealen pripomOček za doječe mamice.
- Gel na Multi-Mam Compresses je naraven in neškodljiv tudi v primeru, če ga dojenček pogoltne. Ne vsebuje konzervansov.
- Multi-Mam Compresses poskrbijo za optimalno stanje kože okrog bradavice.
- Omogočajo edinstven nanos in nežno zaščito.
Multi-Mam Compresses tvorijo nežno in udobno blazinico na bradavici in ustvarijo optimalne razmere za naravni proces zdraVljenja. Multi•Mam Compresses so prevlečeni s tankim slojem plastike, ki preprečuje madeže na obleki.
Multi-Mam Compresses so idealni za odpravljanje težav na bradavicah, nastalih pri dojenju.

Navodilo za uporabo Multi-Mam Compresses

Odprite vrečico, obkladek napnite in prepojeni del položite na bradavico. Pustile delovati, kolikor dolgo želite, vendar najmanj 5 minut. Postopek ponovite najmanj dvakrat dnevno, dokler težave ne izginejo.

Sestavine Multi-Mam Compresses

Bioaktivni gel je sestavljen iz naravnih rastlinskih sestavin. Nima škodljivih stranskih učinkov in ni omejitev pri uporabi. Je neškodljiv in varen, tudi če ga pogoltnete.

Priloge

Ali ste vedeli

Zatrdlina v dojki

Diagnostični postopki
Aspiracijska biopsija s tanko iglo, pri mlajših od 351et ultrazvok dojk, pri starejših od 35let pa mamografije (in po navodilu radiologa ultrazvok dojk).
Zdravljenje
Pri večini bolnic z zatrdlino je potreben le pogovor in pomiritev. Bolnice z rakom dojk je potrebno napotiti na nadaljnjo diagnostiko in onkološko zdravljenje. Ciste diagnosticiramo in pozdravimo stankoigelno aspiracijsko biopsijo. Fibroadenom kirurško zdravimo, na izrecno željo bolnice ali če tumor bodisi raste bodisi je večji od 5 cm.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Multi-Mam bioclin lanolin, 30 mL

10,50 €

Ribodermin ribje mazilo, 35 g

6,14 €

Cicatridina sprej, pršilo, 125 mL

9,66 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.