Multiva Calming za mačke in pse, 21 tablet

Multiva Calming za mačke in manjše pse je učinkovita podpora pri morebitnem stresu z unikatno kombinacijo sestavin in učinkovin, ki pripomorejo vašemu psu ali mački, da se enostavneje sprosti v času stresa.
13001 13001

Ocene in mnenja

Opis

Multiva Calming za mačke in manjše pse je učinkovita podpora pri morebitnem stresu z unikatno kombinacijo sestavin in učinkovin, ki pripomorejo vašemu psu ali mački, da se enostavneje sprosti v času stresa.

Prednosti delovanja

  • zmanjša morebitne neželjene vedenjske vzorce in izboljša splošno počutje živali
  • omogoča prilagajanje stresorjem, kljub temu, da so ti konstantni
  • spodbuja splošno pomirjenost in anksioznosti v povezavi s stresom in stresnimi dejanviki
  • priporočeno je za občasne stresne dejavnike, kot so počitnice, ognjemeti, obisk pasjega frizerja,
  • odlična podporna terapija pri zdravljenju vedenjskih težav

Učinkovine in njihovo delovanje

L-theanin -  izdelek je sestavljen iz te naravno prisotne aminokisline, ki se nahaja v ekstraktu zelenega čaja. Deluje izrazito pomirjajoče podobno kot dopamin in drugi nevrotransmiterji, ki pripomorejo k lažjemu prenosu signala v nevro sinapsah.

Ta komponenta v prehranskem dopolnilu za pse in mačke pripomore k zmanjšanju stresnosti epizod. Občutek tesnobe psa ali mačke je le še preteklost, zmanjša se morebitna hiperaktivnost ter razdražljivost vašega hišnega ljubljenca.

Izolat kolostruma, ki je izoliran izolat vsebuje nekatere izredno pomembne sestavine - med drugim  tudi vitaminske snovi in minerale, ki jih pasji organizem za normalno delovanje nujno potrebuje.

Te pomembne molekule, ki so med drugim tudi nevro aktivne, zmanjšajo morebiten stres ter izboljšajo splošno stanje vašega hišnega ljubljenca tako, da zmanjša sam stres ter preprečuje škodljivo obnašanje vašega ljubljenca in korigirajo neželjene vedenjske vzorce.

Tiamin ali vitamin b1, je pomemben del samega nevralnega sistema, njegova prisotnost je izrednega pomena, predvsem za procese, ki se odvijajo v centralnem in perifernem živčnem sistemu. Med drugim pripomore k vzdrževanju in pravilnosti delovanja samega živčevja, izboljša splošno kognitivno funkcijo ter izboljša delovanje funkcije nevralnega sistema.

Odmerjanje Multiva Calming veterinarskega izdelka v obliki tablet

Izdelek je primeren zgolj za mačke in manjše pse. Odmerite po 1 žvečljivo tableto na deset kilogramov telesne teže mačke ali psa na dnevni ravni.

Ker je delovanje tega izdelka izredno uspešno je možno odmeriti tablete tudi do eno uro pred stresnim dogodkom, ki vašo žival razburja.

Stresni dogodki v življenju psa so lahko predvsem sledeči: nevihta, obisk veterinarskega osebja, ognjemet, potovanje. V primeru tovrstnih epizod lahko odmerek brez težav podvojite ali celo potrudite, saj s tem ne boste povzročili nastanka neželenih stranskih učinkov pri živali.

Priloge

Sestavine

Sestava na tbl.: vitamin B1 ( tiamin) 62,50 mg, L-teanin 21,12 mg, unikatni kompleks kolostruma 10,56 mg. Sestava: pivski kvas, hidrolizirana piščančja jetra, glicerin, repično olje, lecitin, soja, maltodekstrin, natrijev alginat, kalcijev sulfat, L-teanin, kolostrum, propionska kislina, naravni tokoferoli. Dodatki (na kg): Vitamini : Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 23.465 mg.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetNova VetNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov