Mustela Cold cream trdo milo, 150 g

<strong>Mustela Cold cream trdo milo nežno čisti ter ob enem tudi pomirja nežno kožo vašega otroka ali dojenčka. <br></strong> Mustela Cold cream trdo milo nežno čisti ter ob enem tudi pomirja nežno kožo vašega otroka ali dojenčka.
524239 7639

Ocene in mnenja

Opis

Mustela Cold cream trdo milo nežno čisti ter ob enem tudi pomirja nežno kožo vašega otroka ali dojenčka.

Izdelek ne vsebuje ftalatov, kakršnih koli konzervansov ali parabenov. Ker je izdelek visoko kvaliteten in brez nepotrebnih dodatkov je izredno sprejemljiv predvsem za negovanje kože vaših malih nadobudnežev.

Izdelek uporabite za nego obraza, ter telesa oziroma kjerkoli je koža izrazito iritirana. Kar 92 % sestavin tega nežnega sindeta je naravnih, zato je to še eden izmed argumentov, zakaj ga koža tako dobro sprejema. Mustela Coldtrdo milo tako vsebuje cold kremo, ceramide, ki blažijo morebitno izsuševanje kože, ob enem pa kžno povrhjico tudi regenerira ter popravi mikro poškodbe.

Poleg naštetih dveh sestavin pa krema vsebuje tudi ekstrakt avokada - aktivna sestavina je kompleks, ki je izoliran iz tega eksotičnega sadeža. Kompleks avokada tako kožo zaščiti, jo neguje ter preprečuje prekomerno izhlapevanje.

Celotna formulacija Mustela Coldje v celoti biološko razgradljiva.

Uporaba Mustela Cold mila

Milo uporabite tako, da ga navlažite ter spenite na površini kože telesa. Milo nato izperite s površine ter kožo nežno osušite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Razen tistih življenjskih določil, ki so trdno zastavljena v genih, si človek polje dogajanja oblikuje pretežno sam, če le deluje ozaveščeno in prepozna sprotno dogajanje. Vedno bolj postaja gospodar svojega bivanja, saj je manj odvisen od okolja kot živali. No, tudi domače živali so že v marsičem ušle iz »naravnega- polja, saj so zaradi učljivosti manj nagonske in tudi telesno drugačne od njihovih »divjih« sorodnikov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov