Mustela hydra stick, 10 g

Ščiti občutljive in izpostavljene dele kože pred ekstremnimi vremenskimi razmerami. Ščiti občutljive in izpostavljene dele kože pred ekstremnimi vremenskimi razmerami.
561941 807

Ocene in mnenja

Opis

Ščiti občutljive in izpostavljene dele kože (ustnice, obraz, čelo, nos) pred ekstremnimi vremenskimi razmerami, še posebej pozimi. Čebelji vosek in esencialne maščobne kisline ohranjajo dolgotrajno hidratacijo in ščitijo zunanje plasti kože.

Lastnosti Mustela hydra sticka

Nanesite na izpostavljene dele telesa. Stick je idealen za potovanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poporodna depresija in druge poporodne duševne motnje

Kako poporodne duševne motnje vplivajo na vaše življenje?
Poporodna psihoza navadno zahteva bolnišnično zdravljenje, terapija je v večini primerov učinkovita. Včasih je poporodna psihoza edina težja duševna motnja v življenju in bolnica po izboljšanju simptomov nima več duševnih težav. Psihoza se sicer pogosto znova pojavi pri naslednjih porodih, kar pa se da preprečiti z zgodnjim jemanjem antidepresivov, preden do psihoze pride. Zato je potrebno žensko pred naslednjim porodom že med nosečnostjo napotiti na posvet s psihiatrom. V določenih primerih se izkaže, da ima bolnica spoporodno psihozo kronično ali ponavljajočo se duševno motnjo, ki izbruhne ali se poslabša večkrat v življenju, nevezano na porod. Kako takšna bolezen vpliva na življenje bolnice, je v veliki meri odvisno od vrste bolezni in njenega napredovanja.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede