Mustela masažno olje, 110 mL

Masažno olje za masažo vašega otroka. Masažno olje za masažo vašega otroka.
578711 3195

Ocene in mnenja

Opis

Masažno olje za masažo za posebne trenutke zbliževanja z vašim otrokom, ki so zelo koristni za dojenčkov telesni in čustveni razvoj.

Pakiranje

110mL

Opis izdelka

Mustela izdelki za dnevno higieno so že 60 let glavni del Musteline ponudbe in tako del njene tradicije.

Masažno olje vsebuje mešanico rastlinskih in mineralnih olj z dodatkom vitaminskega kompleksa, ki naredi masažo prijetno in varno. Olje sprošča, vlaži in ščiti kožo. Ne pušča madežev, zato lahko otroka oblečete takoj po masaži. Njegova nemastna in svilnata tekstura olajša masažo.

Uporaba

Pred uporabo nanesite olje na dlan, da se segreje na telesno temperaturo, in ga nato z masažnimi gibi nežno vtrite v kožo.

Izdelek je hipoalergen in dermatološko preizkušen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženske po porodu

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete po porodu?
Diastaza simjize ali simjizioliza je stanje, pri katerem gre za razmik sramnih kosti v predelu simfize in je širina špranje večja od enega centimetra. Med nosečnostjo se zaradi hormonskega vpliva simfiza fiziološko razmakne za nekaj milimetrov, tako da je širina špranje do 9 milimetrov povsem normalna. Največkrat nastane kot posledica poškodbe med spontanim ali operativnim porodom.

Motnje v delovanju ščitnice lahko nastanejo kadarkoli v prvem letu po porodu. Klinično ali laboratorijsko jih dokažemo pri 5-10% žensk po porodu. Lahko so posledica motenj na nivoju same žleze (poporodni tiroiditis, Gravesova bolezen) ali pa zaradi motenega delovanja na nivoju osi hipotalamus-hipofiza (Sheehanov sindrom).

V poporodnem obdobju so značilne tri motnje psihičnega stanja, in sicer poporodna otožnost, poporodna depresija in poporodna psihoza. Poporodna otožnost je relativno pogosta motnja, saj jo navaja 50-80% žensk v poporodnem obdobju. Za poporodno depresijo zboli 10-20 % mater. Poporodna psihoza je redka bolezen, njena incidenca naj bi bila med 0,1-0,2 %.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede