x
Vse kategorije
Mustela masažno olje, 110 mL
Mustela masažno olje, 110 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mustela masažno olje, 110 mL

Proizvajalec: Expanscience
Masažno olje za masažo vašega otroka.
Cena: 10,78 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka olje
Vsebuje olje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Masažno olje za masažo za posebne trenutke zbliževanja z vašim otrokom, ki so zelo koristni za dojenčkov telesni in čustveni razvoj.

Pakiranje

110mL

Opis izdelka

Mustela izdelki za dnevno higieno so že 60 let glavni del Musteline ponudbe in tako del njene tradicije.

Masažno olje vsebuje mešanico rastlinskih in mineralnih olj z dodatkom vitaminskega kompleksa, ki naredi masažo prijetno in varno. Olje sprošča, vlaži in ščiti kožo. Ne pušča madežev, zato lahko otroka oblečete takoj po masaži. Njegova nemastna in svilnata tekstura olajša masažo.

Uporaba

Pred uporabo nanesite olje na dlan, da se segreje na telesno temperaturo, in ga nato z masažnimi gibi nežno vtrite v kožo.

Izdelek je hipoalergen in dermatološko preizkušen.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Ženske po porodu

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete po porodu?
Diastaza simjize ali simjizioliza je stanje, pri katerem gre za razmik sramnih kosti v predelu simfize in je širina špranje večja od enega centimetra. Med nosečnostjo se zaradi hormonskega vpliva simfiza fiziološko razmakne za nekaj milimetrov, tako da je širina špranje do 9 milimetrov povsem normalna. Največkrat nastane kot posledica poškodbe med spontanim ali operativnim porodom.

Motnje v delovanju ščitnice lahko nastanejo kadarkoli v prvem letu po porodu. Klinično ali laboratorijsko jih dokažemo pri 5-10% žensk po porodu. Lahko so posledica motenj na nivoju same žleze (poporodni tiroiditis, Gravesova bolezen) ali pa zaradi motenega delovanja na nivoju osi hipotalamus-hipofiza (Sheehanov sindrom).

V poporodnem obdobju so značilne tri motnje psihičnega stanja, in sicer poporodna otožnost, poporodna depresija in poporodna psihoza. Poporodna otožnost je relativno pogosta motnja, saj jo navaja 50-80% žensk v poporodnem obdobju. Za poporodno depresijo zboli 10-20 % mater. Poporodna psihoza je redka bolezen, njena incidenca naj bi bila med 0,1-0,2 %.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Zdrava in negovana koža ščiti naše otroke!

Naloge in pomen kože so v vseh življenjskih obdobjih izjemne. Koža je pregrada med notranjostjo telesa in okolico. Ščiti nas pred soncem, služi za uravnavanje telesne temperature, v njej potekajo imunski procesi in tvorba hormonov. Koža je... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka olje
Vsebuje olje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.