Mustela olje za kopanje, 300 mL

Mlečno olje za vsakodnevno kopanje v primerih, ko je koža razdražena in rdeča. Mlečno olje za vsakodnevno kopanje v primerih, ko je koža razdražena in rdeča.
445908 3204

Ocene in mnenja

Opis

Stelatopia mlečno olje za kopanje za vsakodnevno kopanje v primerih, ko je koža razdražena in rdeča pri koži z atopijskim dermatitisom.

Pakiranje

200 mL

Opis izdelka

Stelatopia je linija izdelkov, ki temelji na edinstvenem in patentiranem načelu aktivnega procesa obnove lipidov. Zaradi koncentrata sončnice je okrepljena sinteza lipidov, ki jih koža, nagnjena k atopiji pogreša.
 
Za suho in k atopiji nagnjeno kožo, saj ji vrača izgubljeno maščobo.
 
Izdelki Stelatopia so hipoalergeni, brez vonja, brez barvil in brez konzervansov, namenjeni novorojenčkom, dojenčkom in otrokom.
 
Za vsakodnevno kopanje v primerih, ko je koža razdražena in rdeča.
 
-nežno ščiti kožo
-obnavlja lipide in naredi kožo mehko
-pomirja in zmanjšuje srbečico
-brez izpiranja po umivanju
Narejen je posebej za nežno umivanje občutljive kože. Učinkovito ščiti hidrolipidni sloj kože, obogaten pa je tudi s celo paleto naravnih rastlinskih olj (sončnice in sladkega mandlja), ki vsebujejo esencialne maščobne kisline ter vitamin E. Te sestavine kožo ščitijo in hranijo.

Uporaba

V vodo za kopanje vlijte 2-3 zamaška olja, dobro zmešajte, da se olje popolnoma razprši in da voda postane mlečnato bela ter otroka nežno okopajte. Kopel lahko traja največ 5 minut. Otroka nežno in brez drgnjenja obrišite in nanesite Mustela Stelatopia emolientno kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženska po porodu

Kako poporodno obdobje vpliva na vaše življenje?
Po porodu se zaradi spremenjene ravni hormonov zgodi cela vrsta zgoraj opisanih telesnih in čustvenih sprememb. Od ženske terja prilagajanje otroku in njegovim potrebam, zahteva pa tudi vzpostavljanje novih medsebojnih odnosov v družini.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja