Mustela otroški šampon, 200 mL

<strong>Mustela otroški šampon za vsakodnevno nego za umivanje las dojenčkov in otrok.</strong> Mustela otroški šampon za vsakodnevno nego za umivanje las dojenčkov in otrok.
561924 3196

Ocene in mnenja

Opis

Mustela otroški šampon se priporoča za vsakodnevno nego za umivanje las dojenčkov in otrok.

Opis izdelka

Mustela izdelki za dnevno higieno so že 60 let glavni del Musteline ponudbe in tako del njene tradicije.
 
Posebej narejen za umivanje nežnih in občutljivih otroških las. Mustela otroški šampon se priporoča za vsakodnevno nego dojenčkov in otrok. Šampon ima izredno blago rastlinsko osnovo z izvlečkom kamilice in pšenice za tanke in nežne otroške lase ter lasišče. Lasje so po umivanju mehki, sijoči in se z lahkoto razčešejo.
Brez solz, lahko se izpira, preprečuje vozlanje las in zmanjšuje tveganje za nastanek alergij.

Uporaba

Nanesite manjšo količino šampona na vlažne lase. Nežno operite in temeljito izperite peno.
 
Izdelek je hipoalergen in dermatološko preizkušen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženska po porodu

Kaj lahko same storite za obvladovanje težav po porodu?
Po vaginalnem porodu lahko načeloma izvajate vse fizične dejavnosti (tudi različne vaje za mišice), vse dokler ne občutite bolečine ali neugodja. Že sama nega in skrb za novorojenčka terjata velik fizični napor, zato tudi veliko počivajte. Ženska po carskem rezu mora biti bolj previdna ter paziti na intenzivnost različnih dejavnosti, vse dokler ni pooperativna rana popolnoma zaceljena, saj se s tem zmanjša možnost za nastanek razširitve (dehiscence) rane in kile (hernije) v predelu brazgotine. Priporočljivo je izvajanje vaj za krepitev mišic medeničnega dna, saj je vaginalni porod pomemben dejavnik tveganja za nastanek urinske inkontinence zaradi poškodb mišičja medeničnega dna. Pomembno je, da se jih prične izvajati že med nosečnostjo. Tampone lahko pričnete uporabljati potem, ko se nožnica in presredek popolnoma za celita, kar je običajno po obdobju 3 tednov. Opozoriti je potrebno na pogostejšo menjavo, ker tako preprečimo morebitno okužbo. Spolne odnose imate lahko po porodu takrat, ko se popolnoma preneha svetla krvavitev, se predel nožnice in presredka popolnoma zacelita in ko čutite popolno telesno in čustveno pripravljenost nanje. Ker je čas prve ovulacije nepredvidljiv, je nujna uporaba zaščite pred neželeno nosečnostjo. Izbira je široka, odvisna pa je od številnih dejavnikov, med drugim od tega ali dojite in če si morda v prihodnosti še želite roditi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja