Mustela Stelaprotect krema za obraz, 40 mL

Krema za obraz je namenjena negi občutljive in netolerantne kože novorojenčkov, dojenčkov in otrok. Krema za obraz je namenjena negi občutljive in netolerantne kože novorojenčkov, dojenčkov in otrok.
278769 3200

Ocene in mnenja

Opis

Stelaprotect krema za obraz je namenjena negi občutljive in netolerantne kože novorojenčkov, dojenčkov in otrok.

Pakiranje

40 mL

Opis izdelka

Stelaprotect je linija izdelkov, ki temelji na minimalnem številu sestavin in na patentiranih aktivnih sestavinah naravnega izvora ekstrahiranih iz avokada. Izdelki zmanjšujejo reaktivnost občutljive in netolerantne kože.
 
Stelaprotect krema za obraz je posebej formulirana za nego občutljive in hiperreaktivne kože. Patentirana aktivna sestavina, kompleks rastlinskih sladkorjev ekstrahiranih iz avokada, obnavlja funkcijo kožne bariere, dviguje stopnjo tolerance kože in pomaga pri obrambi kože ter jo regenerira. Stelaprotect krema za obraz krepi, ščiti, umirja in vlaži otroško kožo. Z redno uporabo se zmanjša reaktivnost in preobčutljivost kože. 

Uporaba

Nanesite vsakodnevno, zjutraj in zvečer, na čisto in suho kožo.
Brez vonja, brez barvil, brez parabenov in brez konzervansov. Hipoalergeno. Testirano pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženske po porodu

Kaj lahko same storite za obvladovanje težav po porodu?
Dojenje načeloma ne sme biti boleče, res pa je, da so na samem začetku dojenja običajno bradavice boleče. Boleče in ranjene prsne bradavice ob začetku dojenja navaja kar 96 % doječih žensk. Najpomembnejši ukrep je pravilno pristavljanje dojenčka k prsim, svetujejo pa tudi uporabo različnih v prosti prodaji dostopnih gelov in mazil ter uporabo prsnih školjk. Uporaba le-teh je posebej dobrodošla ob nastanku razpok na bradavicah. Ob vzpostavljanju dojenja so dojke v prvih tednih lahko trde in napete, običajno se to zgodi drugi ali tretji dan po porodu. Preveč polne dojke so boleče, tople, koža je napeta, lahko pa je prisotna tudi nekoliko povišana telesna temperatura. Pomembno je izdatnejše in pogostejše pristavljanje k prsim. Deset minut pred dojenjem si lahko nekaj mleka izbrizgate, saj boste tako dojko in njen kolobar nekoliko zmehčale in bo lahko dojenček lažje in pravilneje zagrabil bradavica. Če dojk ne uspe izprazniti v celoti, si morate preostalo mleko izbrizgati, da preprečite nastanek vnetja. Ob pogostem sesanju se dojke sčasoma zmehčajo, kar pa ne pomeni, da mleka ni dovolj, pač pa samo, da se je vzpostavilo pravo razmerje med ponudbo in povpraševanjem. Bolečina in omejena zatrdlina v dojki terjajo večjo pozornost in doslednost, saj do omenjene zatrdline pride v primeru zamašitve mlečnega voda, kar lahko vodi v nastanek vnetja. V tem primeru več pijte, pred dojenjem si polagajte tople obloge in si predel zatrdline rahlo masirajte.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja