Mustela Stelaprotect mleko za telo, 200 mL

Mleko za telo namenjeno negi občutljive in netolerantne kože novorojenčkov in dojenčkov. Mleko za telo namenjeno negi občutljive in netolerantne kože novorojenčkov in dojenčkov.
278734 3201

Ocene in mnenja

Opis

Stelaprotect mleko za telo je namenjeno negi občutljive in netolerantne kože novorojenčkov, dojenčkov in majhnih otrok.

Pakiranje

200 mL

Opis izdelka

Stelaprotect je linija izdelkov, ki temelji na minimalnem številu sestavin in na patentiranih aktivnih sestavinah naravnega izvora ekstrahiranih iz avokada. Izdelki zmanjšujejo reaktivnost občutljive in netolerantne kože.
Stelaprotect mleko za telo je posebej formulirano za nego občutljive in hiperreaktivne kože. Patentirana aktivna sestavina, kompleks rastlinskih sladkorjev ekstrahiranih iz avokada, obnavlja funkcijo kožne bariere, dviga nivo tolerance kože. Stelaprotect mleko za telo krepi, ščiti, umirja in vlaži otroško kožo. Z redno uporabo se zmanjša reaktivnost in preobčutljivost kože. 

Uporaba

Nanesite vsakodnevno, zjutraj in zvečer, na čisto in suho kožo.
Brez vonja, brez barvil, brez parabenov in brez konzervansov. Hipoalergeno. Testirano pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženska po porodu

Kdaj morate k zdravniku?
Zdravnika morate nemudoma obiskati v primeru močnejših krvavitev iz nožnice, pri čemer upoštevajte značilnosti čišče, ki je v naslednjem odstavku natančno opisana. Zdravnika morate obiskati tudi zaradi povišane telesne temperature nad 38°C, obilnega in smrdečega izcedka iz nožnice, močnejših bolečin v spodnjem delu trebuha in zaradi znakov vnetja dojke.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja