Mustela stelatria krema proti rdečici za obraz in telo, 40 mL

<p>Je pomirjujoča, blaga regenerativna krema, namenjena obnovi kože. </p>

Je pomirjujoča, blaga regenerativna krema, namenjena obnovi kože.

561754 808

Ocene in mnenja

Opis

Je pomirjujoča, blaga regenerativna krema, namenjena obnovi kože. Vsebuje silikon in glicin, ki negujeta in preprečujeta izsuševanje brez nevarnosti okluzije.

Baker deluje regenerativno, cink in mangan pa spodbujata obnovo kože in delujeta proti radikalom, delujeta kot antioksidanta.

Indikacije

Za iritacije kože, nagnjene k atopiji, za iritacije, ki zahtevajo blažilno delovanje ( razjede, počene in razpokane ustnice, za ponovni tretma obraza).

Navodila za uporabo

Najprej umijte in posušite razdražene področja, nato nanesite kremo na suhe, razdražene ali poškodovane dele kože 2 do 3 krat dnevno. Proizvod je hipoalergen, brez vonja, barve in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poporodna depresija in druge poporodne duševne motnje

Ali in kako lahko nastanek poporodnih duševnih motenj preprečite?
Prevetiva poporodnih duševnih motenj je zelo pomembna in tudi sami lahko veliko naredite za to, da zmanjšate tveganje za razvoj duševnih motenj po porodu. Posebno pozorni morate biti, če ste že kdaj preboleli obdobje depresije ali če ste že imeli poporodno depresijo pri prejšnjih porodih.

Pred porodom utrjujte družinske in prijateljske vezi ter zberite dovolj informacij o nosečnosti, porodu in življenju z novorojenčkom. Lahko obiščete -Šolo za starše«, ki deluje v bližini vašega doma. Ponekod imajo organizirane tudi skupine nosečnic, v kateri se lahko razbremenite in izmenjate svoje izkušnje, skrbi ali samo prijetno poklepetate. S partnerjem se pogovori te o organizaciji življenja po porodu in mu zaupajte svoje strahove in pričakovanja. Če ste že v nosečnosti depresivno razpoloženi in se slabo počutite, poiščite strokovno pomoč. Nikoli ne posega]te po zdravilih, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom. Tudi potek poroda vpliva na razvoj duševnih motenj. Zelo priporočljivo je, da vas med porodom spremlja oseba, ki ji zaupate: partner, prijateljica, mama ali babica, s katero ste se dogovorili, da bo vodila porod.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja