Mustela Stelatria zaščitni gel za umivanje, 150 mL

Mustela Stelatria zaščitni gel za umivanje je primeren za čiščenje ter umirjanje ter za zaščito kože vašega otroka. Mustela Stelatria zaščitni gel za umivanje je primeren za čiščenje ter umirjanje ter za zaščito kože vašega otroka.
9602 9602

Ocene in mnenja

Opis

Mustela Stelatria zaščitni gel za umivanje je primeren za čiščenje ter umirjanje ter za zaščito kože vašega otroka. V kolikor je koža vašega otroka prekomerno iritirana in sicer predvsem v predelu pregibov, prekomerno suha, pogosto poškodovana in rdečična predvsem v predelu ritke in intimnih predelov je Mustela Stelatria zaščitni gel za umivanje idealna izbira.

Stelatria zaščitni gel za umivanje še posebej uporabljajte v času noric, še posebej blagodejno pa vpliva v času pikanja insektov, saj deluje izredno isvežilno in pomirjajoče.

Sestavine Mustela Stelatria zaščitnega gela za umivanje

Gel je obogaten z bogato kombinacijo sestavin, med drugim pa so izrednega pomena tudi elementi v sledovih, kot s: mangan, cink, bakerter patentirano sestavino pod imenom BioEcolia, ki omogoča intenzivno zaščito pred glivičnimi okužbami ter intenzivno zaščito pred morebitnimi neprijetnimi dermalnimi pojavi. Mikro elementi omogočajo enostavnejšo ter predvsem hitrejšo obnovo.

Uporaba Mustela Stelatria gela

Pred nanosom gela kožo navlažite ter nanesite Stelatriin gel, ga vmasirajte in spenite ter nato temeljito izperite področja kamor ste nanesli zaščitni gel. Gel omogoča fiziološko zaščito kože telesa, ne vsebuje konzervansov, barvil, intenzivnih dišav ipd..

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Expanscience Expanscience
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov